Thursday, June 25, 2009

Töine Jaanipäev

Päev enne sain siis tööpakkumise Pühajärve Jaanitulele, mõtlesin et miks mitte, raha niguinii ei ole.
Hommikul saime siis Ilvesega kokku kell 9 ja auto peale, juht oli eelmise öö klubis life veetnud ja korkis sõidu alguses peaparanduseks õlle, oh seda rõõmu, 11 olime otepääl. 6 tundi panime mingit sitta siis püsti, skyjump nagu asjatundjad seda kutsusid (mingi batuudivärk). Rabasime täiega. Pärast seda saime Otepääl söömas käija.. vedas. Poes nägin Tamme ja Peepu ka. Hakkas see üritus siis peale ja meie ülesanne oli inimesi rakmetesse panna ja neilt raha korjata, täielik rööv ikka- 5 minutit 50 eeku. Ilves, mina, Karl ja Tanel kes me abitöölisteks palgatud olime olid aktratsioonide juures, teised kaks töömeest lasid autos õlli, tore küll.
Alguses tundus, et tuleb üks pikk ja igav õhtu, käisid ju siis ainult väiksed tatid, aga mida aeg edasi, seda normaalsemaks läks, esinejaid nägi ja tuttavaid käis ka. Purjus vendadega sai ka nalja kes seal ennast tõestada üritasid. 12 ajal enam palju inimesi ei käinud ja siis sai veidi üritust nautida, nägime Rachelit, Makit, Ellut ja Evelini mingite sõbrannadega ka. Krabasime paar õlli ka autost, nii et täiesti kaine jaanipäev ka ei olnud. Mõtlesime, et võiks midagi edasi ka teha, aga kuulsin juba Kätu juures toimunud kammist Kiku käest. Muid variante oli ka aga neist kõige reaalsem oli Racheli ja Makiga Otepääl väljas joomine. Selle jätsime küll vahele-panime asjad kokku ja Tartu poole ajama. Autosõit tore, päev läbi õlli lasknud seltsimees piduri ja siduri vigadega Opeli bussis..
Hääle karjusin ka joobes klemmide peale ära. Fucked up shit
Magama kell 4.38.

Magasin 10 tundi ja mõtlesin, et tuleks Jaanipäev heastada ja läksime Sibula ja Ilvesega Miku juurde Külitsesse, 18 mindiga Ralfi maja juurest ratastega sinna. Kell 4 öösel käisime Andrega Favora tanklas viina järel. Tagasi jõudsime päiksetõusu ajaks, siis viina kallale!
protip: Ära joo veini, viina ja õllet segamini!!!

6 comments: