Friday, April 9, 2010

BBQ


Käisin täna grillimas. Oma nägu nimelt. Silmad on ka päiksest punased ja need red bullid ei tee ka head. Toitumine on halb. Seda lugu teate, kui tuled vahepeal mäelt hotellituppa ja avastad , et kõik su asjad on läinud. I laughed and laughed. Need tüübid on oma ajud nii ära suitsetanud ja süsteemid nii valesti tööle pannud, et jube. Mind tõsteti toast välja kuna. Sorry. We have guests comin. Tõsteti ümber täpselt samasugusesse tuppa :D Lihtsalt teisele poole koridori. Way to go. Makes sense.
Tegelikult neil pole mingit õigust mu ühtegi asja näppida aga ei pohh prügikotti mu asjad ja teise tuppa. wtf.
Ei viitsi väga palju kisa teha siin. Need swissid pole Euroopa Liidus ka saadavad mulle mingi army peale. On mul seda vaja. Sõdureid peksma hakata. Absurdne. Ühegi šveitsi vennaga ei ole normaalselt inglise keeles suhelda saanud. Küsid midagi ja hakkavad täiesti offtopic juttu ajama.
Excuse me i would like to get my stuff back. Yes we do have rooms. Room 1 is in the first floor and the second room is... oh wait sorry ill get the manager.
Nii.. Ilm oli täna foggy. See oli halb. Aga ikka superlux. Ivikale meeldib park väga! Mulle samuti.
Asjalood on sellised, et pbrj set-up on ikka jõle hull ja nähes täna mida tüübid tervest euroopast teha suudavad teeb asja veel hullemaks. Things are goin down. Eks näis mis homme saama hakkab. Ivika eesmärk on ellu jääda ja oma väiksete reilikogemustega endast parim anda! Väga üllas. Ma lukustan igale obstaaklile oma parima kama ära ja hakkan ilusaid baile stompima. Hooaeg läbi ja usun, et peab traumaga saab suvel väga edukalt mällu juua. Mida vähem mäletada eelnevast elust seda uhkem. Ma usun, et me täna väga palju pidu ei pane, sest homme vaja Eestit esindada siin kaugel kaugel mägede taga ja olla ülistiilne ja tehniline ja kõike muud vajalikku, et seda sitast võistlust lukku panna.

Mammothis näeme. Peace im out. Peale seda, kui mulle siin hotellis näkku pandi olen kaotanud igasuguse respecti selle hotelli vastu. Peab mingeid sigadusi tegema tegelikult. Päris nurka sittuma ei hakka aga öörahust ma kinni ei pea. Hakkan mtvd kuulama täie pasaga, sest teised kanalid on mingi Was iz loz du bist idiot keeles. Not my thang. Aa vaatasin mingit pokkerisaadet kus tüüp bluffis kahe ja seitsmega suited mingi venna madala rea ära. Ferguson or smthin. Mingi habemik. Üüüber crazy. Stop lookin at me its just ketchup in my face im not fucked up by sun. Fags.

12 comments:

  1. i lold ja see toa teema võis suht ära flippida :D

    ReplyDelete
  2. Oi jah, väga hull :D kujutan su reaktsiooni ette.. ja see 'Ill get the manager' kõlab väga šveitsilikult küll

    ReplyDelete
  3. me vaatame grexiga praegu michael jacksoni filmi ja ma tukastan su voodis, kui sa ei pahanda? igaljuhul kui tagasi tuled võib lühikesed püksid teha :D

    ReplyDelete
  4. Pöidlad on pihus, tahaks juba kuulda sust midagi Kaur!!

    ReplyDelete
  5. tunnistage üles kes lingid ära muutis.!!!!

    ReplyDelete
  6. kaur ütles, et Ivika läks katki =/

    ReplyDelete
  7. mina võtsin su mõttetu krdi jalka lingi ära, Ivikale ainult edukat paranemist! :)

    ReplyDelete
  8. mina lisasin haistv ja muutsin nimed paremaks, soz

    ReplyDelete
  9. Ivika on sitke ja see oli rahulik bail :)

    ReplyDelete