Thursday, April 8, 2010

Hello

Tulin mäelt just. Ostsin hot dogi, booyah.

mul pole midagi erilist rääkida. Ilm on koguaeg pöörfi ja n2gu on ära p6lenud. Riders palace on suht k6va panin viis raha sisse ja klaviatuur ei t66tanud viskas kohe morniks aga baarmees andis kohe raha mulle tagasi, jee. Mingid s6itjad panevad hullu siin ja mängivad laua tennist. Norm.

Ei suhtle eriti kellegagi, sest ma olen v6hik. Ennem istusin mäe all, j6in sassi ja nautisin päeva l6ppu. Tsekkisin seda pbrj set-upi ja m6tlesin niisama. Tahtsin osta 6packi aga sain üle. Nad ütlesid seda ka, et me paneme kohe kinni ja siis ma ütlesin i left my id in my room and congratz u just ruined my night, fags :D..

Mis case sellega on, et swiss koolibusside peale on FUCKER kirjutatud. I quess its true.











okei ma sebin pildi nüüd . ei ole v6imalik paraku. Siin ei saa kasutada paremat hiirekl6psu, jee.
Ma hakkan varsti ping-pongi mängima. Mul on pohhui lihtsalt. See on sitaks halb, et ainult kahte hüpet saab littida ühe runiga. Weird. Samas reile on nii palju ja nii häid. Hommikul tuled varakult mäele siis on üli korras ka k6ik ja saad üksk6ik milliseid trikke teha. Tegin sellest 20mst m6ned ilusad front 3ed. Mjäu. Ja k6rvalt väiksemast päris hullud front viied. Hmm.. mis veel.

Üks tüüp oli naljakas, trügis ette ja ütles, et i can do backflips im a pro. Funny. Temaga rääkisin pärast ka. Just sellepärast, et ta oskas inglise keelt teistest tunduvalt paremini. K6igil on nimed ka. Hey u rocker guy. Ja üks tüüp siin hotellis näeb välja täpselt nagu Shaun vitt. A. Mingi uubert6stuk on ka. ROCKSHUTTLE. Mahutab umbes tuhat inimest. Okei v6ibolla 30+ aga ikka sick. Meelise s6nad: Sveitsis on k6ik odavam. Belive u me. Just bought a hot dog. 70 + eek. Thank u delicious one more please. Ei taha

Ühtegi eestlast ei ole ja kui peaks pahandus tulema, et kes eesti 6lut üleval j6i ja purgi maha viskas, siis ma olen omadega fucked up. Esimene päev s6itsin 4tundi järjest kiirelt kiirelt ja see on nii väsitav, et paneb iiveldama. In fact kui tahad kiiresti alla tulla tipust siis pead tee peal puhkama. Kevadine ilm- snow is loose ja raske on otse s6ita koguaeg pead hüppama ja kargama. Lahe. K6ik postitused on seet6ttu nii munnid, et peab mingi haige tempoga kirjutama ja iga teine nupp siin klaviatuuril kustutab teksti ära. Mis veel kuulda tahate? Kirjutage responsi alla siis ma tean teinekord paremini kirjutada. Loodus on üliilus. K6ik maanteed on mingi niisutussüsteemi all see tähendab, et su auto on igavesti puhas ja teed korras.
Ma usun, et praegu on k6ik ma sulandun seltskonda ja üritan ping-pongi turna kinni panna or smthin. AA gregori jah sina pede. Tänks, et prille ei laenanud ja tänks et läpparit ei andnud ja seda ka ,et ma v6tsin su lumelaua :D Kohe kuii enda oma peaks otsa saama siis v6tan sinu oma ja l2hen asfaldi peale s6itma, no kiddin. Yks rootsi kutt tuli t2na mäele . Näeb v2lja nagu Lauri Heiskari. Noh mingi pretty boy :D S6idab v2ga hästi ja naeratab koguaeg. Fag. Ok im out grex on gei

10 comments:

  1. oota mida. Tatt kui sa kohe seal sõpra panema ei hakka telen sinna ja anna luuki kah. Tegelt kirjuta seda, et sa õppisid hästi palju uusi ja suuri trikke. =))))))))

    ReplyDelete
  2. kirjuta seda ka kas jailbaite või milfe leidub kah:PPP

    ReplyDelete
  3. mölise rohkem ormiga, see on naljakas :)

    ReplyDelete
  4. Ormist päris armas ja, mis sa sõidad silmad kinni seal nüüd? :D
    proovi kaamera korda saada muidu meil pisar

    ReplyDelete
  5. mine putsi kui sa kaamera ära lõhkusid.. kui nii siis ma soovitan sul sinna jääda kuradi ahvi-munn. Sebi tutvusi ka kuradi lohh.. pidid juu hull persons-people guy olema.

    ReplyDelete
  6. kaamera on korras ja ivika on mu k6rval ja hakkame varsti filimima, jee.
    Praegu lähme koos mäele ja grex on munn.

    ReplyDelete
  7. Pilti ei teinud aga ma panen lühikese video üles set-upist enne seda kui grex hakkab editima videokraami.

    ReplyDelete