Sunday, April 11, 2010

Näädalavahetus

Reedene päev, kõik on sünnipäevadele kutsutud, mina, Kristo ja mõned veel omapäi.
Saime linnas kokku ja sõit jätkus Veeriku poole.. Kristiina juures möll yo, algne rahulik istumine muutus korralikuks mölluks mis lõppes sellega, et sõbrannad läksid tülli ja peaaegu oleks catfight.. damn
Siis läks gruu Kevinile tsau ütlema, ta oli sünnipäeval. Kohapeal nägime Ilvest ja Kaarlit kes üritasid autosse sisse saada.. vaatepilt oli naljakas, algajad autoärandajad @work. Ilveseljäivõtilukuaukkukinnijataeisaanudkisedakordakunihommikuninadmagasidneljakesiautos.
Sandra juurde edasi woho ja siis Albi sauna, osslife :D aga toredad poisid olid.
Kell 5 hakkasime Kristoga tulema, vahepeal kõndisin 300m silmad kinni, Kristo ütles mis teha.. lollus, ''natuke vasakule, a oih ma mõtlesin paremale'' Hannes siruli.
Magan.. hääl kutsub sööma, luugid lahti kell 1337
Ilm oli ilus, plaan rattaga trippima minna, ma ja Christian, Kristo emotses ja ei viitsinud.
Aga Joann tahtis autoga sõita hoopis ja igati kiirem variant, läksime siis.. Lõime Lõunakeskuses aega surnuks, Evelin müüs mandleid ja Eva müüs juustu seal.. imelik

Õhtul sai vallikraavi peole mindud, kutsuti lausa
Suema sünnipäeva tehti järele a noh, hea kui pidusid korraldatakse
Kutid said hakkama kah, enam-vähem..
Pidu algas vaikselt, laua ümber jooki ja visati nalja.. mingid noored nahad tantsisid juba. Vahepeal sai Tauriga tantsupõrandat poleeritud, tõmbasime peo käima kuna siis olid tantsupõrandal vaid naised.. koolidisko 7 klass?
Jooki manustati väga ahnelt, rahvast oli ka päris palju.. ühel hetkel oli minujaoks ka jooki päris palju :D Kui pidu läbi, läksid mõned Erki sünnipäevale ja mina, Kristo ning keegi veel lampi linnapeale.. vähemalt nii ma mäletan
Siis Erki poole kust õigepea Kure poole edasi. Kell oli siis ~6. Seal jälle joodi, kuradi kurat.
9 ajal panime Kikuga kodu poole ajama, päris hea, kolmeni und jälle.. praegu on kell pool 8 ja tunne on nagu kell oleks 2 päeval. Päike ka paistab..
Nalja sai ja nädalavahetus oli väga seiklusterohke, pmst.Kassu: üks tore pilt laupäevast siis. Üks asi mida Hannes ei maininud - kulli pool täiega metallica kitarrikangelast kristo ja reinuga, jaaaa.

Grex: See nv siis põhiliselt jalkat,, ja editimist.. ja super-duper Anna sünnipäeva pidu..

5 comments:

  1. tegelt läksime enne erki poole ja siis linna sina mina kassu.. ja linnast kure poole=)

    ReplyDelete
  2. vähemalt ma olen sitaks ilus sellel pildil. :)

    ReplyDelete
  3. minu lisatud pilt peaks iseloomustama tervet seda nädalavahetust.

    ReplyDelete
  4. kassul õigus:D gh metallica ftw

    ReplyDelete