Saturday, April 3, 2010

Suema päevad

Jutuotsa teeme lahti neljapäeva õhtuga, mis oli kõigi jaoks väga tegus.
Osa meist (Kristo, Kiku, Andre ja mina) tegi otsa lahti Hansu pool, edasi liiguti Kati poole, siis Liisu poole ja sealt juba lokaali nimega Maailm (Orm mängis kodus arvutiga). Maailmas tantsusammud mida enne nähtud poldud. Hea pidu ja sealt tagasi Hansu poole.
Kristo, Andre ja Sants läksid Maailmast Rolandi poole FIsse, kust nad kohe nahhui saadeti. Taavi(17) sangas. Ropka kandis märkas Taavi enda taga sinist Superbi, ohooo! joobes Kristo (17) tagaistmel. Kristo lahkus sündmuskohalt kiirel sammul. Auto parklas hoiul.
Kena neljapäev oli!
Reede hommik, kell on 12, OG helistab ja kutsub mäele, valus, keegi oli suhu sittunud.
2 Jõudsime mäele, Kassu oli juba seal ja nautis big boyd. Minul nii lõbus ei olnud, mitte eriti ei saanud aru.
Reede õhtul otsustasin rahulikult võtta ja nii sai ka tehtud. Hansu poole!
Teised ei tahtnud rahulikult võtmisest midagi kuulda, ja pidu oli korralik. Korralik nii kaua, kuni politsei ukse taha teleportis. PAAAANIIIKKAAAAAA hehe lol
Pidu läks laiali.
Laupäev mäel oli tore, karneval ja lollitamine, head kaadrid. Hooag siis enamuse jaoks meist läbi (Kassu läheb homme ka ning Kaur läheb kolmapäeval Laaxi!!!!) ja tuleb öelda, et see oli super, võistlused läksid kõigil hästi (mul ka woho, ei kukkunud ega midagi!) ning videote tegemisega saime ka lõpuks alustatud! Täname meie edit meest Ormi ja põhi laiskvorsti kaamera taga- Hannest.
Nüüd jälle Hansu pool, kirjutan seda blogi, teised mängivad pokkerit ja vaatavad Dew tour suusatamist, ränk. Ilmselgelt on kõik väsinud.

Veel peaks mainima, et kiiret paranemist sulle Karl-Mihkel kes neljapäeva ööl end Kristolikku ekstreemsporti harrastades vigastas :(
200. Postitus kah! w00t

7 comments: