Thursday, April 22, 2010

Suve-eelsed päevad

Viimased päevad on olnud päris rõõmsad nii mõnegi jaoks. Viimane koolikell lõi minule, Hannesele ja Grexile teisipäeval mille järel otsustati kohe ka ühiselt Püssirohu Keldrisse (Guinnesi rekordi omanik maailma kõrgeima kõrtsi näol) minna, kus sai tarbitud koos meie klassi, Kristo ja Hansu ja veel mõne mehe ja naisega püssi punaseid. Kõrts ise oli pungil erinevatest 12-dikest, sai nähtud vanu klassivendi ning ka muid vendi. Õhtu oli lahe, kirjand tuleb laupäeval edukalt sooritada, tuju on hea kuna suvi on kohe käes ja vaadates eelmise aasta Viljandi tripi pilte, hakkab süda kiiremini käima. Püssi tiir lõppes kohalikus hotellis Rebase 7, kus sai söödud ja magatud kuni hommikuni, mil mõned mehed pidid konsultatsiooni minema. Edu meile 12dikele ja jõudu teile 10(Ralf)ja 11, et te veel kuu aega jõuaksite ilusti pinki nühkida.

Üks pilt esimesest Viljandi tripist ja teine viimasest koolipäevast, cool.



Hannes:
Minu viimane koolipäev oli väga toredasti organiseeritud, tunnidki olid 1. klassi väärilised. Nalja sai. Pärast titepäeva oli koolis viimase koolikella aktus mis oli kohati päris kurb.. Õhtul klassikaaslastega Ristiisasse.. hiljem ühinsesin teiste sõpradega püssis.
Põhimõtteliselt läbi nüüd see 12 aastat kestnud eluetapp mida kõik küll vihkavad aga 12da klassi lõpus mõistavad, kui hea aeg see ikkagi oli. Lõpufinish eksamite näol nüüd läbida vaja.. no big deal.

Edukas koolipäev, auhind!

7 comments: