Thursday, April 8, 2010

Swiss bizniz

Fuck+++

See kuradi klaviatuur on nii ebamugav ja mul läks terve jutt kaduma, putsi küll.

lOOD ON sellised, et sveits on sitaks lahe koht igalepoole kuhu vaatad on ilus. P6hiliselt loodus. Mägine teema. K6ik majad on eriti ilusad ja stiilsed. Pole ühtegi r2past autot n2inud, absoluutselt k6ik l2igivad. Nagu rallimängus. Ok nvm. Olen teist päeva siin ja k6ik superlux.
Maksan momendil 100 krooni interneti eest. Tänage grexi kellel oli enda läpparit vaja, et p6hjap6dra strateegiamänge m2ngida. WIN.
Pede. sure ära.

Eile ei j6udnud midagi teha. Siiatulek oli haige väsitav ja siis s6itsin 4 tundi. Park on ülipöörfi . Mitte midagi ei ole koorast ära k¨6ik on ülivinge. Olympic pipe. Reili line on superfun. Tünnid rainbowd . Kickerid ülismoothid litid 20se gapiga kickerit nii sujuvalt. K6ik rahvas ülitsill. Keervad jointe mäel ja on tsillid. Palju s¨6itjaid aga kedagi silma pole hakanud. Mind kutsutakse mäeisaks. ei nali. Igatahes. Päikest üksk6ik kui palju ja perfektseid rune veel rohkem.
Ülesse parki saab ühe gondli ja ühe istumist¨stukiga ja veel ühe T-bariga. Hale pull. Hmm. Mul pole väga palju aega kirjutada, sest ma ei viitsi 6llerahade eest siin arvutis indoors for christ sakes istuda. Kui väljas on k6ik nii nii ilus. Eile kogemata l6in ühel suusatajale t6stukiga pähe. Muusika m6llas ma ei saanud midagi aru. Aga jah sain pahandada, big deal. Inimesed v6iksid natuke paremini inglise keelest aru saada. Räägi nagu kristoga. Sorru, hey u there UNO FUCKIN TICKET PLEASE JUST FOR TODAY OK? U STUPID SLUT
NO NOT A TWO TICKET. ONE TICKET FOR TODAY. NEVERMIND.

Mulle on väga jobud inimesed v6ibolla sattunud. 1 chick ei saanud aru hakkas naermna jooksis minema ja kutsus juhataja. Way to go. Thats the job for u Hüüumärki ei saa panna. Ma ei oska. Igatahes mina siit Riders Palaceist lähen offline ja by offline i mean enjoying da perfect conditions of Laax. Algul ülesse minnes nägi suht mammoth välja :D Sick.
Peace and love Grex on fag :) seda ka , et k6ik s6itjad teevad nalja ja viskavad üksteist järjekorras mingite sitaste ja väikeste lumekuulidega. Its time to go HARDCORE makin some snowballs of my own. Big as rocks. And when i say rocks i mean ROCKS. YEAH.

IGATSEN TEID. NUUKS NUUKS

6 comments:

  1. ma loodan et sa leiad mõne sõbra endale kellega follow came ja stuffi teha.

    ReplyDelete
  2. Sitaks lahe!!! MA EI TAHA SEDA ETTE KUJUTADAGI..
    Siin on hall taevas, üsna jahe ja mõttetu..

    ReplyDelete
  3. hannys, siin on varsti suvi :D

    ReplyDelete