Sunday, May 2, 2010

24aprill - 2mai

stina says:
Iga päev, kui ma suema blogile lähen ja seal uut sissekannet pole, murdub väike tükk mu südamest ning mu elu kaotab sammhaaval enda väärtust.....

Pärast kirjandit võtsin maha aja, ja lootsin et keegi teine tegeleb blogimisega.. aga nii ei läinud ja vabandan kõigi fännide ees!
Worry no more!
Viimasel ajal on toimunud päris palju.. Christiani, Ormi ja minu suvevaheaeg on põhimõtteliselt alanud, eksamiperiood.. aga igav on, kõik teised koolis ja nii magadki kõik päevad maha, viimasel ajal tunne nagu iga päev oleks reede mil istud kodus. Käisin koolis söömas aind kui hea toit oli, või sõitsime Kikuga niisama ringi. Aga nüüd siis lähemalt.

Laupäev 24.
Pärast kirjandit, kuigi see nii perse läks, olime kõik väga üleolevas meeleolus, kõige raskem kivi südamelt (vähemalt minu jaoks). Rimist läbi ja Reinu poole kus elupõletaja Kristo Kruus juba 24 tundi oli veetnud (Reede olin kodus ja puhkasin yoyoyo). Kell oli ~8 ja asusime juba alkoholi kallale. Lõbus lõbus lõbus. Õhtu poole kogunes sinna päris korralik punt Härma 12dikke, kõigil näod naerul.. Õnnis päev! Joodi, mängiti bailat, Guitar Hero Rocbandi. 12 ajal otsustasime Kiku, Ilvese, Kaarli ja staar jalgpallur Keviniga Monxi poole liikuda.. seal laaberdasid mõned kivilinna 10dikud, Andres ja Johanna ning Maris.. Nalja sai, lehter määriti pähe ning siis hakkas Marten nalja viskama.. detailidesse ei hakka laskuma, kes teab see teab :D trololololol..
Tagasitee Reinu poole oli ka omamoodi.
Pühapäeval ilusasti kodus.

Esmaspäev 26.
Otsustasime Christianiga kodus mitte kopitada ning pärast koolis söömas käimist läksime ratastega linna, hiljem Kauri poole. Üksmeelselt otsustati õhtul öölaulupeale minna.. lõime aega surnuks ja 11ks läksime kassitoomele. Ilus üritus, väga palju rahvast ja tuttavaid.. väga aus korraldus. Laulsime kaasa ka, jõime vähem kui enamik seal olnutest, 2ks kodus kenasti.
Teisipäeval kopitasime kodus.. inimesed olid koolis. Kolmapäeval oli ühiskonna riigieksam mida käis sooritamas ka Kiku, neljapäeval ühiskonna koolieksam milles ma tunniga 64 sarve skoorisin.. Vägagi rahul, ei õppinud.

Reede 30.
Käisime lõuna ajal Kikuga kivilinnas söömas, õhtukorras Oliveri 18.
Sünnipäev oli tore, muusika väga mõnus ja omapärane, peo kohta. Inimesi polnud küll väga palju aga sõbrad olid kohal ja nalja sai. Tantsupõrandal õpiti uudseid liigutusi ja stiili näitas Taavi-Peeter. Stina, Anni ja Kristoga sai ka lolli mängitud. vajas mainimist.Sünnipäevalt liikusime teisele sünnipäevale.. Saugu juurde, kus sünnipäevaline ise küll suht audis oli ja varsti ka diivanile heitis. Jooki lahendasime rõdul, erakordselt soe öö oli.. Mõnus. Kiku ja Kristo ei pidanud nii kaua vastu kui Diana, Birgit ja mina kes 7ni joogipoolist ja jutuajamist nautisid.. magasin 8ni ja käes oligi juba ...

Laupäev 1.
Ärkasin 8, läksin perekond Joostidega Meelise Partsi mõisa talgutele, TEEME ÄRA NO!
Üsna huvitav oli olla.. öö otsa joonud ja tund aega maganud.. nüüd vean oksi ja teen lõket.. vale!Eriti hästi ei saanud tööga hakkama, midagi tegime Kauriga ära oma territooriumil kuid siis suunasime oma jõu grillimisse, see tuli meil hästi välja.
Teised kohale tulnud talgulised polnud küll erilised grillfännid vist sest poole pidime kolmekesi nahka pistma.. aia
Õhtupoolikul Tartu.. tund aega kodus ja edasi Hansu poole woooho. Võtsin viimase raha eest ballooni. Öö poole läksid mõned linna, kaasaarvatud mina kes mõned club tallinna piletid ära pidi jagama, öötantsupidu toimus linnas, melu.
Pärast põgusat vestlemist erinevate tuttavatega lõin Ilvese, Monxi ja Marteniga punti kes ka pileteid jagasid, hea tiim!
Valetasime igasuguseid jutte kokku mis vägev pidu seal Tallinnas praegu käib.. meestejaoks paljas naistudeng 2010 valimised ja naiste jaoks siis mingi kulturismiteema.
Üks korraldaja välimusega neiu astus ühel hetkel ligi ning ütles: palun võtke mu kott see on nii raske! Võtsingi, ning seest leidsin neli rocki, gini, red bulli ja battery.. elupäästja oled võõras neid!2 ajal liikusime üheskoos tagasi Hansu poole, tegime süüa, mängisime GH-d ja tegime lolli nalja.. Marten ja Monx vajusid ühel hetkel ära. Siis olid juba Leelo, Kaspar ja Kristen klubist tagasi ja rääkisid toredaid lugusid tantsupõrandaid vallutavast Anisest ja CT kohta heast peost. Põõmba Tutsi noo!
kell 6 kui autotäis ära läks, heitsime Kristoga ühte ja jäime magama (kkll)

Pühapäev 2.
Ärkasime plaanitud 11 asemel kell 15.30 .. mis seal ikka
Kristoga koristasime sitamaja ära ning mina kes ma hoogu sattusin, tegin külmikus ka kevadkoristuse ära.. viskasin need viis kuud vanad ketšupid, kuu vanad hapukoored, neli aastat vanad räimekonservid ja kõik teised uunikumid ära.. ühe eriti vapra salatikastme jätsin mälestuseks alles, sildi panin peale et see mürk on, teate nüüd. Tulin kodu ära ja siin ma nüüd olen, kirjutan seda postitust ja kuulan Deadmau5i.. weird.
Homme algab jälle see viiepäevane reede.. Sel nädalal saab õnneks veidi tõsisemalt eksamiperioodi süveneda sest tulemas on Inglise keele eksam.. 8-dal mail on see.
Soovime kõike head teile, sõbrad on lahedad, tartu on lahe.

Ilus laul ka siia otsaja mõned pildid kui ma leian...

Kaspar:
Alustuseks tahaks öelda, et Mannes on hunn =)))))) Tegelt on olnud vägagi huvitav sissejuhatus suvele. Klubitiire on natuke liiga palju tehtud ja järgmisest nädalast hakkan mina korralikuks. Tegelikult ilmselt mitte. Õnneks tulevad varsti soojad ilmad ja saab hakata väljas grillima-tsillima, Ralfi juures pokker + grill näiteks. Tahaksin kiita ka Oliveri sünnipäeva ja öötantsupidu. Nüüd ma lõpetan ja lähen sauna nautima. Paar pilti Olli sünnipäevast kah.


Ps. läheks homme jalakat/rulfima

16 comments:

  1. hannes ma olen südamest tänulik, et sa siia lõpuks midagi kirjutasid, kaspar ütles et tal pohkar et mul midagi lugeda pole:(
    ann=)

    ReplyDelete
  2. Kuradi värdjas Kaspar ikka.. ta on emo!

    ReplyDelete
  3. 845 - see update on pikem kui lõpukirjand.
    a Chalice hea! (:

    ReplyDelete
  4. aa jah, näpuviga! :D

    ja keegi anonüümne kes sõnu lugeda viitsis.. jah :D

    ReplyDelete
  5. Korralik post... ei suuda enam üldse koolist mõelda, rääkimata seal käimisest.. suvii where ya at BIAATCH

    ReplyDelete
  6. kuule, päris pull oli jaa, korralik pohmakas on ka laupäeva hommikut iseloomustav sõnapaar, a muidu tip-top weekend, Peebuga rääkides Viljandi tripist tõmbas ka kohe tuju paremaks ja võiks juba tulla, kool on tõesti läbi ja viimane pingutus on minu puhul siis veel ainult inka eksam, sealt edasi pean pm 2 kuud lõpetamist ootama, chill

    christian

    ReplyDelete
  7. aaa norm.. ei varsti tuleb siis.. kevade railjami video.

    ReplyDelete
  8. kevadkoristuse eest Hansu kümikus sooviksin sind kiita, Hannes !!!! loodan, et oled veel elus...

    ReplyDelete
  9. Jah.. veel rohkem imestan selle üle, et kõik kes selle viie kuu taguse ketšupiga eelneval õhtul oma kalapulki maitsestasid elus on.

    ReplyDelete
  10. when yourmother gets 100 followers I will play modern warfare online.

    ReplyDelete
  11. Korralik post. Tahaks ainult ära mainida, et kui sa nii vigaselt ka enda lõpukirjandit kirjutasid, siis sa saad vist õigekirja eest 0p. =)

    ReplyDelete
  12. :D ja ma nii kirjutangi Hans.. nii loll mees

    aga jah Grex, hästi paned.. nagu sa praegu juba ei mängiks seda koguaeg siis saaksime võibolla railjami videot ka vaadata juba :D

    ReplyDelete
  13. Jah.. veel rohkem imestan selle üle, et kõik kes selle viie kuu taguse ketšupiga eelneval õhtul oma kalapulki maitsestasid elus on.

    ^^ vedas sul siis, et sa ise hapukoort fännad :D

    ReplyDelete