Wednesday, May 19, 2010

Möödunud laupäev ja Sotsid.

Eelmise nädala keskpaiga lausjoomingust ja reedesest Otto sünnipäevast olete te siit juba lugenud, aga ma mõtlesin mõne sõna ka enda nädalavahetusest kirja panna.
Nimelt laupäeval sai otepääle Kristiina sünnipäevale mindud, esindasin üksinda suema seal. Pidu oli tore, Volli tossumasin ja strobo olid täies hoos, pilves.
Peo tõmbas käima läbi rõdu katuse tulnud Triin kes niisama vaadet nautima oli läinud.
Aga kõige parem osa sellest algas hommikuga, enamik rahvast läks pärast ärkamist kohe koju ära aga mina ja Monks hakkasime peale võtma ning meiega ühinesid ka mõned neiud, mõne aja pärast sai selgeks, et jääme sinna terveks pühapäevaks.

Katu, Rita, Monx, Kristiina ja mina :D halenorm


Pühapäeval kell 6, halenorm!

Päeva jooksul sai päris mitu viina võetud ja õhtuks selgus, et Tartu poole me täna küll ei liigu.. üritasime veel otepää pealt viimaseid märjukesi saada aga pood oli just sel päeval varakult kinni pandud, krt. Vaatasime filmi.

Esmaspäeva hommik, ilm on ilus, peame plaani kuidas täna äraminek toimub ja algselt polnud üldse plaanis juua.. nii see ei läinud ja ühe ajal läksin jälle poodi :D tore.
Ühel hetkel otsustasid paar neidu veesõda alustada, ega me Monksiga sitad vennad pole ja sai korralik sõda maha peetud. Kui maja koristatud oli kuivadest riietest puudus ja läksime Kristiina maakodu kappide kallale kust head vanakooli väljanägemised sai sebitud.


Esmaspäeval kell 5, norm

Kell 7 tuldi meile järgi ja mõnus olemine sai läbi, täielik suvevaheaja tunne oli koguaeg ja kõik oli üldse vahva, sitaks imelik aga samas pull.
Tänud kõigile asjaosalistele jälle, hääd sotsid olete kõik!

5 comments: