Friday, May 14, 2010

Nädala tegemised

Teisipäev
Peep Nurmel oli sünnipäev, ta sai nimelt 18 täis. Sünnipäeva läksime tamme, peebu ja reimziga tamme juurde tähistama. Mängisime uhiuut x-boxi ja libistasime, kes rohkem kes vähem, õlut. Magama saime hilja ja hommikul oli raske kooli minna.
Kolmapäev
Peebu sünnipäev läks reipalt edasi. Koolis ja kodus käidud, võtsime sammud Seene juurde, kus algas soojendus Illusiooni jaoks. Rahvast oli Seene pool palju. Mina ja Rein, kes hiljem kainena klubis üle poole tunni vastu ei pidanud, olime autoroolis ja vedasime laaberdajaid. Mõned härrad, kelle nimesi siinkohal nimetama ei hakka, olid liialt napsused, millega kaasnesid ka mõned äpardused. Õhtu jooksul sõitsin autoga ringi ja viisin inimesi koju, käisime ära fastersis, kus tõmbasime 15eek purksid sisse ja õhtu lõpetasin, koos peebu, tamme, ly, seene, ellu ja matuga annekanali juures olevas grillplatsil. Päikesetõusuks jõudsime tamme juurde ja läksime põõnama ära.

Neljapäev
Ulme raske oli ärgata. 48 tunni peale 6 tundi magada on ikka ilmselgelt vähe. Üritasime siis tamme ja peebuga esimesse tundi minna, jäime sinna muidugi 15 minti hiljaks aga pole hullu. Tamm magas terve tunni ja 15 minti enne tunni lõppu otsustas tamm, et ta ikka ei jõua ja kutt läks koju tagasi. Peep pidas reipalt terve päeva vastu. Peale kooli insta magama. Korraks kell 10 ärkasin ülesse, et koeraga väljas käia ja peale seda jälle magama tagasi - räme edukas päev.

Reede

Koolis oli üllatavalt parem olla kui eelmine päev, ei tea küll miks. Peale kooli läksime peebu, tamme, OG ja KRJ-ga jalkat võtma ja päikest mängima. Varsti hakkab Otto sünnipäev (palju õnne!), kuhu päris suur hulk semusid läheb. Tav, peabki viljandimaantee kamraadidele järgi minema.


Chr: Otto sünna oli edukas, naisi oli, jooke oli, hiljem oli mõnusalt und ka, igaljuhul väga korda läinud üritusega oli tegemist. Reedel väga midagi märkimisväärset ei juhtunudki vist, a see eest kujunes laupäevane "väike grill Tamme pool" kella poole 7-ni kestnud õllemaratoniks, mille käigus sai tarbitud 77 õlut ning seejärel Kristo ja Tammega kõik füüsika ja elu põhitõed läbi arutatud. Muidu tahtsin seda ka öelda, et Tallinnas on mingi aeg tegutsenud jalkatiim nimega JK Suema/Cargobus, kõikidele meie fännidele tahan teatada, et see tiim pole mitte kuidagi meiega seotud vaid on lihtne copypasta. Nii, et siis järgmiseks nvks valmistuma, ette tuleb võtta kaks sünnipäeva.
Kool on ka nüüdseks lõppenud, 28. mail on veel viimane pingutus - meediaeksam (kooli), kuid selle teeb loodetavasti lihtsa vaevaga. Muideks, sitaks mõnus on ikka kodus lebotada :D, davai tsau.

10 comments:

  1. Väga pikk nädal on olnud.. alles kolmapäeval oli eksam aga see oleks nagu paar nädalat tagasi olnud.

    ReplyDelete
  2. post on asjalik, muidu kiidan Otto süntsi ka, kus sai võetud ning hiljem kella 6 ajal kohalikus hotellis unele mindud

    ReplyDelete
  3. tõesti päris mõnus möll oli

    hetkel hansu pool, pelmeenid õgitud, lähme kohekohe FC Veeriku mängule kaasa elama.. täna õhtul arvatavasti kordab eilset tegevust.

    ilmad pitchperfectid!

    ReplyDelete
  4. Üritasin kell 12 luuke lahti teha, suure pingutuse järel sain ühe lahti, teine ei tahtnud mitte tulla. Komberdasin peegli ette ja Ohõnne, parem silm rullis yo. Eitea, kust, kuidas või millega ja miks üleüldse see nii on agajahh... Pohmok hakkab väikselt üle minema, hommikul oli suht kurb seis.
    Õhtul kohtub vast, pce!

    ReplyDelete
  5. Laupäeva õhtu ka suhteliselt rahulik, väike grill Tamme pool, 77 õlut:)

    ReplyDelete
  6. 77 lulwat, kust nii palju tuli :D

    ReplyDelete
  7. Endal ka laupäev edukas, ei olnud küll Tamme pool, aga (Skeiter) Jukuga tulime sünnipäevalt kuskil öösel tulema, võtsime Mökust ühed Sipsikud, edasi mingi tema sõbra juurde raekoja platsil asuvasse korterisse, seal sauna ja sealt edasi rätikutega üle platsi joostes kaarsilla kõrvale Emajõkke. Ise ka mingi 6-st magama. Kiidan ka kaaskamraade Tamme pool tehtu eest ja aitäh teile.

    ReplyDelete
  8. Ei suuda enam koolis olla:D Täna sai Kurega kooli ajast 2h mata eksamiks õpitud ning seejärel Metroosse ja koju.

    Kodus magatud ja mõndadel paar jalkamängu veerikul tehtud, tulime Ralfi juurde kvaliteetaega veetma ja õlut lürpima.. homme lasevad jällegi mitmed kooli üle ja tuleb pikk päevane tsill Ralfi gribis õlle saatel.. suvi palun tule rutem=ss Muidu kõike paremat kõigile ja jääb uut nädalavahetust ootama:) pce

    ReplyDelete