Saturday, May 29, 2010

Smackout

Mõtlesin, et peaks kirjutama väikese ülevaate sellest, mis Smackil toimus, põhjusel, et soliidne osa SuEma tiimist seal koos oli ja ka paljudele teada Tauri, oma kamraad ikkagi, Smackoudil osales.

Toimus see teema täna, 29. mail E-Kaubamaja alumises parklas, kuhu oli kogunenud päris lege arv rahvast. Suundusime sinna Ralfi ja Triinuga, pärast seda kui üle sai tsekitud mingisuguse tähtsama rattaürituse, mis päevasel ajal liiklust pedereeris, finiš. Niigi heale ilmale sai ka loomulikult lisaks hoovihma.

Kui siis eelnimetatud striitbättlile kohale sai veeretud, venis algus suht pikalt, ca pool tundi või nii. Algust tehti Paksu Matu ja Paralleelse bättliga. Loomulikult rippis Matu oma vastase suht ribadeks ja rahvas sai korralikult naerda. Tuli veel paar bättlit, kus debüteeris MC Siber, kaasõpilane Kommertsgümnaasiumist, kes oma vastase ka ära omas. Rep gained kohe loomulikult. Aga nagu ikka, siis ei ole head ilma halvata ja Smacki ainuke 2vs2 bättel oli täielik turndown ja sitt IMO, nii palju sitta riimi ja mõttetut iba, et alb akkab - protip: enne bättelit pole mõtet end kivisse ja segi tõmmata.

Eelviimaseks bätteliks oli kauaoodatud Tauri vs mingi lambivend (MC Masu) - nagu oodatud oli, lükkas Tauri päris tugevaid punchlaine ja pani sellegi bätteli lukku. Pärast selle vastasseisu lõppemist aga kadus seal ürituse juures viibimisel igasugune point ja sai sealt ajama pandud. Tamm viskas bussiga Ralfi poole ära, kust ratta võtsin ja koju suundusin. Praegu õlled külmas, aga tundub vist kodune õhtu - TTTTTTTTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ- (mad shouts out to my associate K-Risto Cruz).

Homme igatahes teisipäeval toimuvaks geo eksamiks õppima, mida veel mõned poldid peale minu sooritavad.

Ya boy Tyrone.

3 comments:

  1. Sai naerdud heade riimide ja heade feilide üle. Pärast tegime oma smackout´i Multivan & crew vs. Golf brothers. Ootan pikisilmi järgmist smackouti :O

    ReplyDelete
  2. :D Teeme ära ja.. krt nii hea päev tuleb täna.
    Luban postituse ka teha nvst, on mida kirjutada !!

    ReplyDelete
  3. halenorm oli seal neid kuulata , limbus aka. täismees omas seal kõiki,, Tauri pani turvamees masule ära , hea (Y)

    ReplyDelete