Monday, October 11, 2010

Viimane nv vabaduses

Reedel pidas meie kõigi kallis sõbranna ja suema ainus naisliige Triinu oma 18dat sünnipäeva. Peole läksime koos OG ja Kikuga juba eos kui kohapeal alles snäkkide valmistamine ja lõikumine käis. Jube ilusa kingi tegime ikka gruuga, kahjuks pole see jagamiseks :D kes teab see teab. Läksid mööda mõned tunnid ja pidu oli täies hoos, oldi purjus ja pandi pidu nii kuis osati.


Hommikul kui olime Kristoga linna saanud tuli halvemat sorti idee peale jooma hakata.. mõeldud tehtud ja võtsime poest vägijoogid, jõime ja käisime metroos. Jube
Õhtune plaan oli minna Ilvese juurde kus pidi väike istumine klassikaaslastega olema, jälle jooki. Öösel liiguti kollektiivselt klubisse Illusioon kus leidis aset Playboy Topless Lesbi Show.. selline nimi siis :D Viie-kuue vahel jõudsin koju.. hommikul ärkasin väga suure pohmaka seltsis. Hästi!
Täna käisime Ilvese ja Kikuga veel viimaseid sisseoste tegemas, et eesootavaks täielikult valmis olla, homme on minek!
Viimane post minult siis mõneks ajaks.. ei tea kuidas seal netti saamisega lood on aga kui saab kunagi (arvatavasti 2 kuu pärast) siis kirjutab meie tegemistest väga põhjalikult.
Olge tublid ja näeme jaanuaris! tsau

1 comment: