Friday, February 4, 2011

Siis kui oleme juba vanad(65+)

Mina otsustasin see aasta mingitel imelikel põhjustel mitte sessile minna. Peamiselt rahalistel ning lähen selle asemel tööle ning raha kulutamise asemel teenin seda juurde(et oleks hiljem rohkem kulutada!) Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Sest kõik kes pühapäeval Tartu tagasi tulevad ja tahavad pidu panna hommikuni võivad minuga ühendust võtta sest..

..selle nädala(vb aasta) kõige ägedam/suurejoonelisem/põnevam spordisündmus leiab aset Usa-s kus viimased Super Bowli piletid maksavad $2729 kuni $12963(kordades odavamad Sessi omadest) ja kuna mäng tuleb ikka otseülekandes ära vaadata..

..siis tuleb olla varaste hommiku tundideni üleval. ning ofc tuleb palju kanatiibu süüa ja õllet(loe. Gin) juua. Kuidas ma kooli jõuan ja muudest seiklustest räägin juba esmaspäeval.

Seniks siis video mida tahtsin teile näidata.. Millega tegeleda kui oleme juba nii vanad nagu Ralfi vana-vanaisa(Viljandi Kiiiirus)?





Üleeile käisime Henri Räimega skatepargis filmimas. Tõmbasime vintsiga hoogu. Corneri moodi set-up. Eks kunagi näeb pilte. Eile olin anatoomia lainel. Ja täna oli järeleksam.. loodame parimat. Seekord tundus, et õppimisest oli midagi kasu ka.

-ORM

1 comment:

  1. kuradi laiskvorst ei viitsi embeddida ka normaalselt.. aga haige video on, kõige kõvem vend.

    ReplyDelete