Sunday, March 13, 2011

OG 20

On kätte jõudnud aeg mil inimesed hakkavad jõudma oma elu kolmandasse kümnendisse ja täna on vanus võtnud meilt järjekordse võitleja, meie kalli sõbra Orm-Gregori. Rõõmus, kuid mõnes mõttes ka kurb sündmus.. see oli nagu eile kui neli varajases teismeeas nolki lumelaudadega Toomemäest üles kõndisid ja nädalavahetustel Hansu pool salaja siidrit jõid. Suvel hängiti skeitpargis ja käidi juba tihedamini, salaja, Jänese matkarajal alkoholi manustamas ja kangemad mehed tarbisid juba õlut, Orm kettis pärast 0,5se gini tarvitamist rämbi alla ja me mõnitame teda sellega siiani. Aga nüüd oleme me kõik juba vanemad, teeme vanemate inimeste asju ja saame vaikselt 20. Aga hea elu on, heade inimestega.
Nüüd asja juurde, OG sünnipäeva tähistamist alustati juba eile, kes kell 8 katusekorteris, kes enda sünnipäeval sugulaste seltsis kell 4 päeval. Pidu ise oli tore, mina alustasin seda parimate sõpradega Bailaringis ja kui see mäng läbi sai oligi pidu juba täies hoos.
Orm korraldas kõik väga hästi, open bar ja kõik jutud. Ise ma olin väga purjus, Kaur ka lõpuks, mees pidi hommikul kella 6ks laeva peal olema, et Vuokatti naaseda.. ei tea kas jõudis. Saun oli ka sees mis on suht esimesi kordi mil seal ka sauna tehakse, ma küll ei tea kas seal keegi ka käis aga jah.
Keskööl suutsime selle mehejuraka 20 korda taevapoole ka tõsta ja kõik oli tore. Kui pidu läbi, mindi kluppi ja Ralfi poole edasi, ise selline klubimees viimasel ajal ja läksingi sinna siis hoopis. Ei olegi nagu muud rääkida, GMP pidu oli erilisem kui tavaliselt sest Orm on orgunnivend ja.. meile väga kallis inimene sai 20.
ah jaa, Maril ja Merlil on ka täna sünnipäev. Palju õnne neile!
ja palju õnne mulle ka, ise tähistasin sünnipäeva metsas.
ahjaa, selline asi ka, et EMV video on vääga hea, go Priit.. aga Kassu duublit peale ei saadud kahjuks.



ja orm lisab siia ise pilte ka kunagi..

Aitäh kõikidele õnnitlejatele ja külalistele! Suured tänud suurepärase peo eest!



PILDID
Hannes feat Orm

2 comments:

  1. Tõstmist mäletan ähmaselt! Aga aitäh kõigile külalistele, et kohale tulite.. eriti täna suema-sid kes pusa kinkisid! super rahul sellega.

    ReplyDelete
  2. Tõstmine toimus ?

    What? Kraana oli ikka olemas või. Ma ei mäleta midagi. Jõudsin 11sele laevale. Käisin esmaspäeval noboardimas ja siin on hale mõnus ilm.

    ReplyDelete