Monday, July 11, 2011

Veidi veel Viljandit

Laupäeval 9.juulil käisime meie ka Viljandis: võtsime osa järjekordsest rannajalgpalli turniirist ja õhtul saime pisut pidutseda ka. Esimene mäng oli meil umbes 12 ajal, seega väga vara ärkama ei pidanud. Turniir kulges enamvähem hästi, alagrupis mängisime paar mängu viigile, kuid siis võtsime ülejäänutest mängudest oma. Poolfinaalis paraku lasime vastastel 2:0 kaotusseisust välja tulla ja penaltites meid võita. Kolmanda koha mäng venis samuti 11 meetri karistuslöökideni välja, kuid jäime vastastele peale. Seega järjekordne medalikoht, millega jäime väga rahule.
Võistlused kestsid päris õhtuni välja, seega suundusime kohe peale medalite kaelasaamist poodi märjukeste ja muude jookide järele, sest õhtul leidis sealsamas Viljandi rannas aset mingisugune Dub'i ja DnB üritus, millest me olime otsustanud osa võtta. Veetsimegi siis mugavalt aega rannalähedases parklas autodes/autode juures, jõime lõbusa tuju sisse ja läksime peole. Pilet oli meile odavam ilmselgelt, mis on väga hea, kui keegi veel sellest aru ei saanud. Ilma pikema jututa sõelusime inimeste vahelt täitsa lava ette ja andsime kuuma. Muusika oli väga hea, mis seal lasti, propsu DJdele. Kunagi öösel joinisid meiega ka Nuudel ja Ralf, kes olid juba nädalake meie lemmiklinnas tööd teinud. Aa korra käisid nad Tartus ka vist. Igatahes läksime me ka tagasi oma autode juurde ja muljetasime ja nautisime niisama vinget ööd. Ma ei tea miks, aga mina ja Tamm otsustasime veel kord tagasi üritusele minna, mis ka teoks sai. Täpselt ei mäleta, aga sai korralikult veel tantsu pandud ja lollitatud.
Kõik see teema kestis varajaste hommikutundideni, mil otsustasimegi Tartu poole ajama panna. Tamm arvas, et on hea idee veel korra järves kastmas (loe: tornist duubel fronti proovimas) käia. Tagasitulek oli ka suhteliselt omapärane seiklus, kahjuks mäluanton ei soovi selle kohapealt end näole anda. Põhimõtteliselt Tamme auto pani näkku ja see sõit kestis ikka kauem kui tavaliselt. Hommik oli suht veider ja raske, aga kõik sai lõpuks korda. Väljaarvatud Tamme auto.. ja võim.
Kvaliteetaega Viljandis veetsid Peep, Reimo, Kassu, Mari, Rein, Sants, Tlna Kassu, Riku, Tamm ja mina, lisanduvad veel hiljem tulnud igast jörsid. Video möllust tuleb ka, aga lihtsalt mitte praegu:) Jääb nüüd isuga folki ootama! cya

K.

No comments:

Post a Comment