Thursday, September 8, 2011

Kirjutis

Mõtlesin ka siis rääkida viimasel ajal toimunud asjadest.
Viimased kaks nädalat on olnud väga sisukad, näiteks praegu olen ma purjus ja kell on 12.00 päeval.. aga see selleks!
Pärast Netskyd juhtus selline tore asi, et me läksime otse Triinu kallikese ärasaatmispeole, raske olla aga pidu oli tore, parimad sõbrad ja peo korraldaja pakutud Jellyshotid! nendega sai kõvasti nalja.. Pidu ise läks lõpuks väga emotsionaalseks ära kuna siiski Triinu läks ju kaugele maale ära (Tallinnasse).
Siis läksin mina kooli, praegu näiteks käimas juba teine nädal
Ülikooli õpingute algus on igatahes väga keeruline aeg, kõik need internetikeskkonnad ja uued asjad.. nüüdseks saan juba peaaegu pooltest asjadest aru!
Alkoholi tarbimist on ka palju olnud, eelmine kolmap oli kursusekaaslastega väike tutvumisõhtu Werneris ja hiljem linnapeal kus mina ja Asso(kursavend) kõige kangemad vennad olid ja viieni jooki panid.. respect meile. Muide ma jõudsin kella 10nesesse loengusse ka (mitte nagu täna)
Eelmisel reedel oli kalli sõbranna Sandra ärasaatmine.. kõik sõbrannad lähevad pealinna ära, raisk.. edaspidi vorstikas.
Pidu oli väga meeldiv, eriti see fakt et kallis sõbrannakene kostitas meid 8l viina, 8l rummi, kahe kasti õlle ja kahe kasti siidriga.. päris hästi läks see pidu, Gunsway tegi normid üks-ühele rummikoksid ja nii ta läks, vähemalt laimi oli küllaga millega maitset ühtlustada.. Kokkuvõtteks: kõik olid purjus ja tegid lollusi, fetch läks linnapeal peaaegu 10ne venelasega kaklema aga hiljem võttis põhivenna Sandra poole kaasa ja mängis pinksi temaga. njah. 7 ajal viskas Sandra meid küll välja sest ta keeras ära natukene aga seda ikka juhtub. Läksime edasi Raheli poole kus järgmise päeva kella 6ni geod panime. Õhtul Sandri poole, suema seltskonnaga (mõned erandid) joogipoolist ja edasi linna (linn viimasel ajal väga populaarseks saanud.. pindade aeg on läbi vist ja varsti joome kuskil poe taga kui hästi läheb)
Siis algas uus tudenginädal.. Teisipäeval oksjon vanemate kursuste inimeste materjalide peale kus väga mahuka konspekti vastu pakuti näiteks sõit lennukiga Tartu kohal.. normaalne.
JA EILE
Oli tutvumispidu koos riigiteadlastega sõbramajas.. kohale jõudsin siis kui käis riiete vahetamine nais- ja meestudengite vahel, millele järgnes ka riidekett kus jäi kadunuks mu püksirihm.. nojah
Igatahes, kohalik bool milles puudus mittalkohoolne materjal ja mis sisaldas 40% viina tegi oma töö ja kaineid tudengeid peol oli väga vähe. Mõned tantsud paar juttu ja kümned topsid booli ning mindigi edasi linnapeale kus pidu kestis viieni.. jälle raisk
Tänane esimene loeng jäi ilmselgelt minu jaoks ära, ja ma usun et read selles loengus olid väga hõredad.
Õhtul Sakala korbimöll tasuta alkoholiga.. eks näis kuhu see viib. CIAO

No comments:

Post a Comment