Wednesday, October 5, 2011

Lõbus nv Suemaga

Minu nv algas siis pmst kolmapäevast, kui Hannese, Tamme, Hansu ja ArturKP-ga EÜS-i külalisõhtul käisime. Peab tunnistama, et lahedaim külalisõhtu, kus siiamaani käidud on. Sai joodud, söödud, ning hiljem ka moraalselt Tammel abiks oldud õllejoomisvõistlusel, milles ta küll kotte sai, kuid pole hullu. Edasi liikusime clubi, mis oli täiesti mõttetu oma 20 inimesega. Tantsupõrand üle vaadatud sai kiirelt nahhui tõmmatud, olime juba peaaegu Saugu korteris, kui tuli idee hoopis Metrosse minna ja saigi kannad sinnapoole välkuma pandud. Saiad käes, hakkasime tagasi jalutama, kui kohtasime staarplayat Hansu, kes oli oma uue silmarõõmuga käsikäes Kaarsilla poole astumas, kuid lubas minul ja Hannesel enda poole crashida, kuid võtmeid ta meile ei usaldanud, nii et pool tundi Hansu ootamine külmas öös tema maja ees oli garanteeritud. Hans kodus, ise ka Hansu kodus ja unne.

Neljapäeval ei toimunud siiski midagi erilist, Hannes käis kursavendadega väljas ja sellest räägib äkki ise.

Joujoujou, neljapäeval toimus minul (Hannesel) ülikooliga seoses rebastepidu. Algas see 'väikse' linnatiiruga mille käigus tuli lahendada erinevaid orienteerumisülessandeid ja muid vägitegusid sh viie peale ära juua pudel šampust, pudel kanget siidrit, üks longdrink ja 4-5 topsi õlut (õlledegusteerimise raames, nailed it!), peaks ära mainima veel, et üks kursaõde tiimis oli karsklane ja ma sain kõik talle mõeldud alkoholi ise ära juua.
Õhtu jätkus peoga Rokiklubis kus meid ootas vana hea tuutorite salajase retseptiga bool.. ja õige pea löödigi tantsupõrand kuumaks. Väike danceoff kus selgusid kursuse parimad tantsulõvid kelle seas mind ilmselgelt ei olnud ja siis toodi välja kellegi väga pikk sall ning algas Limbo, ka seal ma eriti kaugele ei jõudnud aga kursuse rastafarian üllatas kõiki ja läbis ka võimatuna tunduvad astmed.. edasi väga palju ei mäletagi, hommikul ärkasin ühikatoas ja Kertu oli ka seal, seiklust linnas ma väga ei mäleta, nottis olevat mind nähtud aga see selleks.
Reedel käisin mina jälle kursaõe juures peol, seekord soolaleivapeol. Ülikoolis juuakse ikka kohutavalt palju ja tihti, kui väga igav oleks leiaks 6 päeva nädalas Tartu pealt mõne rebastepeo või üliõpilastele mõeldud möllu mõnes klubis. Täna kursaõhtu vol. 3 näiteks.. igav ei hakka. Ja see on ka positiivne, et neljapäeviti algavad loengud kell 12, reede on aga hoopis vaba päev!
See nädal tähendas ka nii mõnegi hea sõbra lahkumist meie seast, küll vaid paariks kuuks ja seda ajateenistuse näol, nägemist!

Reedel...hmm reedel.. aa jaa, reedel käisime Ilvese ja Kristoga Arthuri juures, kus eelmainitud nimed tegid minutimängu, mis mõjus ühele neist päris tugevalt, lausa nii tugevalt, et hiljem vajas mees turgutamist siis.. kerge metsapeatuse näol. Atsi poolt linna, kus oli rahvast julmalt, Kristo, Hannes, Ilves kargasid mingite vendade kaklusele vahele, Kristo sai õnnelikuks mingit karvast eemale tõmmates, kes oli üpris rahulik, kuid Hannese ja Ilves tõusid enda rambo seljast üpris kiirelt lendu ja Hannes maandus halvasti endal jala valusaks. Linnast edasi koju ja magusasse unne.

Laupäeval, meie enam mitte nii verivärske Henri Tamvere pool äge istumine, tegime minutimängu ja mängisime Väljakutset. Vaatasime mingit naljakat õudukat ja muljetasime niisama, vahepeal käisid ka Tamm, Kassu, Peep läbi, viimane oli üpris purjus ja ajas lolli juttu, aga see oli õigustatud, kuna mees pidi enda kohustust riigi ees kandma minema juba esmaspäeval. Tammu pool läks käima ka Sibula mobiilne juuksurisalong, kus seekord said uued ja elegantsed soengud Hannes ja Sander, palju õnne! Hiljem, kui minutimäng mängitud ja joogid otsas liikusime linna, kus oli jälle palju rahvast, kuid muidu suurt midagi ei toimunud.

Pühapäeval, Tamm teatas, et teeb enda juures istumise sõpradele enda ja Peebu ärasaatmiseks. Nuudlile kõned peale, et kuidas sinna Rahingele saaks, Nuudel kandis asja eest hoolt, ~1h pärast oli punane kirst Kivilinna poe parklas ja road trip algas. Tamme poole jõudes käis aias grillimine, õlled olid laual ja lõbus mauramine. Hiljem koliti siiski tuppa ära, kus läks käima selline huvitav mäng nagu Dance Central ja sellest saadik käis aint kõva irnumine. Pull mäng, joodi õlut edasi ja irvitati neid, kes tantsida ei osanud, siis sai juba kell palju ja oli aeg Nuudli maasikas jälle käima lüüa ja kodu tagasi sõita.

Kokkuvõtvalt oli lahe nv, võiks veel selliseid tulla, aga tra raha on viimasel ajal maru vähe olnud. :D

(pilte võiks keegi lisada)

3 comments: