Sunday, May 13, 2012

Kevad

 Tervitused kevadisest Tartust!

Reedel käisime mina, Kaarel ja Hannes sõbralikult Nele sünnipäeval. Kohal oli palju vanu tuttavaid keda ei ole näinud.




Like a sir! ->















Käisime ka saunas kergelt.
 Laupäeval toimus Rahingel hooaja esimene wake-i võistlus. Kohal oli palju tuttavaid eesti lumelaua skeenest. Otepää rahvas ja Tim. Hiljem näitasime Timile veidi linna ja seda kuidas tuleb siriuse burxi süüa.

Üsna hämmingus.

  
 Füüsikud tegid jäätist sünnipäeva seltskonnale peakokk Tuule Mall Kulli eest vedamisel.






 

Üks suvine laul.













 Henriga läksime laupäeval linna. Alguses poodi. Siis istusime natuke minu pool. Hiljem Shooters ja Illukas. Ise lahkusin varem sest pühapäeval toimus SEB Tartu jooksumaraton. 23 km aeg tuli kenasti alla kahe tunni nagu plaanitud.

Reinu lemmikshot! Alien brain.

 Mingi tundmatu kui põlev shot. Meenutas mulle tuletõrjujat.

 Ott Kärson default olekus Illukas.

Peale maratoni sõitsime priiduga kiirelt Tammekale, et osaleda Suema rahvaliiga satsi järgmises kohtumises. Alguses kartsin, et peale maratoni jalad ei luba joosta. Kuid jalg oli isegi täiesti talutav. Kahjuks jäi seekord plaanitud värav löömata. Kaks korda lõin posti ning paar head võimalust oli veel. Kuid teravusest oli natuke puudu. Hiljem sõitis üks otepää vend läbi minu põlve nii, et nüüd peab jälgima. Kui valu ei lähe väga üle siis tuleb Teinile põlve näitama minna. Suema meeskond korraldas muidu korraliku sauna ja võitsime 9-3 JPK Revali vastu kes muidu mängisid visalt.

Näe kelle Pille leidis netist. Meie oma Peep aka deadliest sniper on this side of the mississippi.

-Orm


5 comments: