Sunday, November 29, 2009

Kaspari sünnipäev...

...oli väga lahe, peen, ja stiilne.
peo tegid eriliseks mahe muusika ja Ormi baarmenlus mis on Gregori parimaid ideid elus. Ta nimelt hankis hot shoti teemad ja müüs neid sõbrahinnaga 10.- tükk. Idee oli edukas, peolistele läks peale ja Nupsi jäi isegi kasumisse. Idee oli lausa nii edukas, et Orm üksi enam hakkama ei saanud ja kaineboss Kristen ulatas oma abistava käe, nagu ka mõned teised.
Peost siis..
Algus oli rahulik kuna me ilmusime peole kohe alguses, pärast poole tuli ka rohkem inimesi ja hakkas saama nalja. Jutt, nali, alkohol, sõbrad, hea muusika, tants, hot shots.. ükskõik kui palju.
Poiste joogisuse eest hoolitses Pille, kes täidetud viinapitse peale surus. Mina veel üritasin Pillet ka jooma panna, temaga koos pitsi võtta, aga see ei õnnestunud, ikka järgmine kord jne.
Kummis Maia oli ka teemas, hoidis poiste, kes kuival olid, tuju üleval.
Kui pidu ühel hetkel mõnede jaoks läbi hakkas saama, otsustasime Monxi juurde edasi liikuda. Sinna saime Kerksiga kes enda uut vanust nautides nüüd autoga sõidab.
Monxi juures sai veel rohkem alkoholi manustatud ning alkoholi juurde saamise jaoks visati näppe, kes rattaga herne poe poole sõkkuma hakkab (Monx elab Hansu ema korteri juures, te kõik niiguinii teate kui pikk maa see on). Näppe viskasid mina, Kiku ja Kris ning viimane oli ka kaotaja (milline kergendus see oli) käisgi ta siis ära ning viina hakati lahendama õuna ja kraaniveega, kui mõnus.
Hommik oli ka omamoodi seiklus.. nagu ikka.


Reede:
Kristeli sünnipäev, palju alkoholi (ohoh, jälle?) ja joomist?
detailidesse ma siinkohal ei laskuks sest minul neid ei ole :)

Raske nädalavahetus, elati nooruslikku enesehävituslikku elu - kõik need kevadehulluses tehtud lapsed peavad ju oma sünnipäevi.. eks see läheb veel paar nv nii edasi, aga mis teha, elu meil siinmail säärane.

http://www.youtube.com/watch?v=sIvwCnUOrK8

11 comments:

  1. jaa kell pool kolm päeval, ema kurtis muret, et liigne alkoholilõhn tuleb suust veel

    ReplyDelete
  2. irwok.. igastahes võimalus on et täna näete peost ka väikest klippi.. vot.. see on teoksil

    ReplyDelete
  3. jäin peoga sitaks rahule ja nalja sai:P

    ReplyDelete
  4. nii kift nii kift.. võistlustel läks nii sitasti, et ma lausa kahetsen et ennast eile täiesti kabjaks ei tõmmanud :D

    ReplyDelete
  5. võiks olla jah migni video orm

    ReplyDelete
  6. ebaõnn500 reimz:D Ja suur aitäh teile ja veel suurem tänks neile kes mu naisele perse kütsid nii, et viimase sitakas õhku lendas

    ReplyDelete
  7. http://www.youtube.com/watch?v=jh2YSes8QNw
    valmis

    ReplyDelete
  8. Ma siin jäin mõtlema, et kui Hansu ema ikka seal Karlovas Nõvaka kandis elab, nagu ma aru saanud, siis kas sealt vangla Favorasse pole mitte täiega lühem maa?:D

    ReplyDelete
  9. video video video valmis!!!!!!!!!!!!!!111
    kaspari sünna oma veel teen

    http://www.youtube.com/watch?v=gY1R7gDKEvg

    ReplyDelete