Tuesday, February 23, 2010

TÄNA JA EILE!

Eriti mõnusad kaks päeva on olnud.. Mina käisin eile koos Mihkel Albre, Sander Seina, Timo Tubli & Ragnar Pärnaga huvi pärast üle pikka aja murdmaad sõitmas.. põhiline idee alus tuli ikka kiku hõbemedalist.. aga eks ühine peale hakkamine on jällegi pool võitu. Mina leidsin endale keldrist oma vanad trenni suusad ja väga väikeseks jäänud suusasaapad ning teised laenutasid 50 eegu eest tunniks ajaks. Tegime mingi umbes 6 kmi pikkuse ringi lauluväljaku tagusel rajal. nalja sai.. kes kukkus kes koberdas.. minul ja sandril tuli üsna hästi välja .. .. teistel läks iga kilomeetriga aina paremini. hiljem tulid inx, calla ja laura veel uisutama ka.. Tänane päev oli ka üsna edukas.. koolis jäi hispaania ära mis oli pörfff.. veel käis mingi kaitseväe vend rääkimas mis võttis ka veel mingi tunni.. aga peale kooli kohe koju.. asjad kokku.. veits sony vegast ja siis viis ema mind laulukale Jääger kicker üritusele kus juba hannes kõlareid vedas.. ning Topis ja teised kickerit ehitasid.. proovisin asja ära.. alguses tundus et saab normaalselt hoogu.. aga hiljem läks see set up veel pehmemaks ning mul tekkisid raskused hoo leidmisel. aga tuleb välja et ka viimane koht väärib hunnikuga jäägerit ja red bulli.. mina ja hannes mingit erilist trikki ei teinud..

Hannes:
Eriti kõva nädal on olnud siiani, Esmaspäeval käisime Lõunaka juures sõitmas kus ma kenasti fs board to kuklaplant triki stompisin ja Kaspar/Kaur ränka panid.. poistel on reiliskilli. Teisipäeval siis väike jäägri võistlus, polegi varem lõbutsemise eest nii häid auhindu saanud. 11 ajal läksime siis Ilvesega laulukale ja hakkasime ehitama, väike tööots. Panime asjad kolme tunniga üles ja siis hambaarsti juurde, hammas 19daks eluaastaks korras. Laud ja asjad kodust peale ja tagasi laulukale. Orm oli ka juba kohal ja hakkasime üle jäägri bussi hüpet tšekkima. Hoogu oli napilt aga sai hakkama. Võistlus ise algas 5 ajal ja kohale olid tulnud sellised lauategelased nagu Vilumaa, Bachmannid, Tõnn, Mingi Tallinna vend, Kaspar, Orm ja mina. Väga lahe oli, mina ja Orm eriti hullu ei pannud aga nii lahedat võistlust vist polegi olnud ja peale lõbutsemise midagi erilist tegema ei pidanudki. Tegin paar taktikalist grabi ja 7mes koht Ormi ees kes oma topless runiga naissoost kohtunikke ei veennud olemas. Kaspar tegi otsa lahti väikse backflipiga mis nendes oludes oli päris sick. Publikut oli korralikult (aga oleks võinud veel rohkem olla nii hea ürituse kohta) ja kordan veel, SITAKS LAHE OLI. Kõik 8 said finaali ja iga osaleja sai vähemalt 0,35se Jäägri, 6 Red Bulli, ja jäku mütsi. Vilumaa võitis! Pärast lumelaua üritust sai alguse vette sõidu võislus kus ka pärast väikest läbi mõtlemist ka Kaspar osales. Plaanis oli lauaga üle basseini sõita ja Kaspar, nagu tal kombeks on, tegi asja ära ja pani asja lukku. Auhinnaks 1,75l jäku, kast Red Bulli ja veel igast nodi. STOKED. Õhtul Kristeli sünnipäevale 'afterpartyle'. Pöörfi päev!!
Täna (head vabariigi iseseisvuspäeva!) mäele, väga ilus ilm on ja tõotab tulla järjekordne lahe päev!

Kaspar: Vabariigi isesisvuspäeval mäel oli väga tore. Hommikul oli enamusel raske, kuid see läks peagi üle ja rahvas hakkas täiega trenni tegema. Kes harjutas meistrikates, kes pbrj-ks - kõigil oli lõbus.

No comments:

Post a Comment