Monday, July 12, 2010

Võru rannajalka

No gay. 30+ kraadi on liiga palju !

Ma ei viitsi kirjutada midagi. Pildid saate siit !


Hispaania, jaaaaa



Chr:: Niisiis, päev algas suht kummaliselt ja lõppes veel kummalisemalt. Kõigepealt polnud mina, Kristo, Ralf, Hannes ega Ilves tundigi maganud eelmisest õhtust. Kohale jõudsime mingi 10 läbi ja nautisime randa, naisi, mänge, vett, Ilvese madratsit ja tegime igast pulli. Turniir lõppes Suema-le tubli 6. kohaga. Hiljem, kui kõik asjad kokku said pakitud, et Tartu poole Tamme juurde grand finale vaatama minna, avastasime, et Ilvese auto võtmed on kadunud, teised panid Tartu ajama, meie jäime võtmeid otsima. Otsitud mingi 3-4 tundi saime aru lõpuks, et need on jäädavalt kadunud. Saime läbi Inna kätte varuvõtmed Tartust, kuid need ei aidanud ja tuli teha lõplik otsus: tuleb viiekesti Golf Bon Jovi hotelli minna. Mängu vaatasime Bangalos, kus oli rahvast ja oli täitsa lahe. Mingi 1-2 ajal saime ka magama, kõik olid üliväsinud. Ärkasime mingi 10 ajal, kui Jaan järgi tuli ja Golfi sleppi tõmbas, nüüd oleme kodus ja põlenud. Muidu Võru rand oli iseenesest üks ilusamaid, mida nähtud ja naised ka alla ei jäänud, järgmise korrani!

Hannes:
Ralfi ja Kristoga olime 4ni üleval, põksusime rannas ja osalesime kohaliku seltskonnaga piknikul. Ööelu rannas käis hommikutundideni.
Väga ränk öö oli, Ilvese ja Kiku vahele pressituna sain magada ~40 minti, siis hakkas liiga palav, vedeliku- ja õhupuudus võttis maad. Magasin rannas võrkkiigel ja hiljem, kui hommikupäike peale hakkas paistma läksin pargipingile. Kui koristajatädi uuris, et mis juhtus, oli vastuseks: pikk jutt.
Võru inimesed on väga sõbralikud, kõik kellega me kohtusime olid lahedad.


Golf Bon Jovi Hotelli asukoht

4 comments:

  1. tripp norm..

    polekski kunagi arvanud et vaatame MM 2010 finaali Võru bangalos

    tsill suvi käsil

    ReplyDelete
  2. pilt 1 - qb on kiku footweari vuuki pannud?

    ReplyDelete