Saturday, August 7, 2010

2, 3 ja 4

Teiseks päevaks olid kõik juba perse -ja randmevaluga harjunud ning sõit jätkus märksa reipamalt. Marsruut oli Viljandi-Tõrva-Hansumaa. Vahepeatus Tõrva järvel (Kristo geigar ja Nuudli backflip suurest). Õhtupoolik Hansu maal, elektrit küll polnud aga seda ei olnud meil vajagi. Tüdrukud üllatasid makaroniroaga ja edasine õhtu möödus õlle, laulmise ja langevate tähtede vaatlemisega.
Hommikul asusime rõõmsalt Haanja poole teele (Eesti kõrgeim asula). Meeleolu püsis esimesed 15km hea kuid mida lähemal Haanja kõrgustikule, seda õnnetumaks me sõit läks. Tõusud tõmbasid meeleolu nii morniks, et vahepeal tulid pähe lausa katkestamismõtted. Ise ma sel päeval punktikonkurentsis ei püsinud, va. lõpufinishi 10. koht tänu Kennule.
Õhtuks saabusime Ralfi sugulaste poole, väga lahe koht 230m kõrgusel- suitsusaun ja katus pea kohal. Kiku, Tammu, Riks, Reimo ja Daniel tulid ka külla, Kiku ühines rattamatka seltskonnaga, autos küll.
Kolmanda päeva hommik oli paljutõotav, mis saaks ju veel hullem olla kui eelnev päev. Ja nii oligi, esimesed 20km ainult mäest alla, vahepeal mõni tõus ja jälle mäest alla kuni Räpinani välja. Seal ootas meid ilus telkla paekivipaljandi pervel, vettehüppeid sai ka sellelt looduslikult hüppetornilt teha, sitaks lahe! Õhtu möödus lõkke ääres, grilliti ja tarbiti õlut.



No comments:

Post a Comment