Sunday, September 5, 2010

Vuokatti Hills Jersey Shore.

Pealkirja kohta nii palju, et MTV sari Jersey Shore on nii fucked up sari! Thats it thats all. Tegelikult on lood sellised. Teie nühite koolipinki ja põhimõtteliselt samal ajal mina juba sõidan paibis lauaga. Burned.

Minu dormi kaks soomlast on paksud ja haisevad. Nõusid ei pese. Nii hull ei ole siiski. Mõlemad suht muhedad kutid ja nagu igale soomlasele kohane oskavad hästi sõita. Iiro rääkis mingist miljon aastat tagasi toimunud FIS cupist Munakal kus ta kickeril kartma lõi ja kogemata switch backside rodeot tegi. Mina olin siis nublu ja ei tahtnud isegi kartma lüüa vaid jõin kuskil õlut.


Kohustuslik on 25 tundi trenni nädalas. Jõusaal pipe jõusaal pipe.
Ja nädalavahetuste kohta nii palju, et karhu olvi karjala lapin kulta ja hea kodune premium mis maksab 3 euri või midagi no thanks. Kanafilee on fucking kallis. Loomulikult õlu on ka kallis. Kõik kes tahavad külla tulla peavad tooma Eestist kaasa nagu Kassu eelnevalt on juba maininud.
Hmm. Väga jõhker spordikompleks u name the sport i go out from my door and i can do it. For sure. Ja kui teil on mingeid küsimusi siis leave ur intresting comments and ... section below.... Hmm.. Aaaa peaaegu unustasin. Good night everybody ja suema liikmed saavad propsi praegu. Right now... Ja Bentoni perse peal suema on lihtsalt parim asi so far. Parim Suvepoiss on Kiku oma anaalteid nii avalikult eksponeerimas ja Peep kuna tema on Härra Rinnalihas 2010. Ma ei saa aru miks keegi mulle juba külla ei ole tulnud cmon guys its only :D 999km. At least its not a 1000 kilometres. Btw ma arvestasin merd ka grex ja võid heaga oma google mapi kinni lükata. Peace. Ja kui teile munnidele ei meeldi kuidas ma oma poste kirjutan siis võite vittu minna. Hyva ilta! See tähendab head õhtut.

5 comments:

  1. jep, suurepärane post indeed.. vähemalt üks joost, kes ühe posti jooksul rohkem kirjavigu ei tee kui mingi narva gümnaasium (hint, orm, hint)

    keep up da good work ja postida tihemini! shouts go to Vuokatti, mis tundub olevat fakin paradiis

    ReplyDelete
  2. Ma tulen 26dal küllawoho, viitsisid ka lõpuks postitada, hea tööö

    ReplyDelete