Wednesday, September 29, 2010

Tereeee!

Suvepoisi valimise žüriil läks kaua aega aga asja sai. Rahvahääletuse parim oli Chr ja seda arvasid ka kohtunikud. Suur aplaus Suvepoiss2010 Christian Sibulale, võite kutile klubis õlled välja teha nüüd. Auhind on salajane (saad kätte Ormi käest, ise tead, kas võtad vastu või mitte). Teised kohad peale esimese pole olulised, niiet ei hakka neid siin välja hõiskama. Suur tänu kõigile, kes hääletasid. Kes veel ei tea, siis reedel tulevad põhjas sotsiaalselt arenenenud infoühiskonnas olnud Hannes ja Kaur koju, et nautida Eesti õlut, pidu, leiba, naisi ja ükskõik mida ja ükskõik kui palju.
Ekstreemsetest tegevustest siis niipalju, et ma käisin Tõnni, Madis(mats)B, Vilu ja veel ulme hulga rahvaga veikimas Annekanali veigipargi viimasel päeval. Soovitan järgmine hooaeg kõigil ära proovida, kes seda juba teinud pole - sigakõva kogemus ja palju lõbu. Paar pilti ka sellest.Better luck next time
Pildid tegi Karin Tein, suur aitäh sulle!

6 comments:

  1. Viimased rahulikud päevad kodus!

    ReplyDelete
  2. õlledele kätt risti ette ei pane, veikima peaks küll pärast armyt minema

    ReplyDelete
  3. :D nii r66mus nägu teisel pildil awwi

    ReplyDelete
  4. Palju õnne kiku, kiidaks üldse suema kampa. siiamaani loen ikka blogi ja vahetvahel muigan leebelt teie elamistele kaasa. Kutsuge siis vahel ikka peole ja ärge üksteist ära kaotage. respect:)

    Sir vetemaa

    ReplyDelete