Wednesday, December 29, 2010

Eile

Ärkan üles, ilm on ilus, linnud laulavad - tulemas on hea mäepäev.
Plaan oli ilus: ärgata 9 ja hiljemalt 11 kohal olla.. läks aga nii, et Kaspari juurest saime liikvele alles kell 12.
Kui me juba 3 minutit sõitnud olime ja hullumaja(KasparG kodu hahaha) parklast välja hakkasime keerama, kohtusime me paremalt tulnud toyota corollaga. Vallid tee ääres nii suured ja teed nii kitsad ning libedad et väike koks oli vältimatu.. nii et panime rängalt matsu eile!!! Joostide vanal saabil ei juhtunud midagi peale vasaku esitule kojamehe mis niikuinii ei töödanud ma arvan. Toyotal bumper mõlkis ja mõrane.. veidi. et siis, RÄNK MATS OLI!!!
Tund aega läks siis selle sündmuse tõttu raisku.. vahepeal selgus ka et mäele ei või minna kuna Mell on pahane. Aga lõpuks, kell 1, saime me liikvele!
Olles juba terve tee Kuutsele ilusti vastu pidanud ja kohale jõudmiseni veel 300 meetrit, sõidab kitsal teelõigul üks viisakas härra meile ~60ga vastu, tee ise nii kitsas et selline möödumine vajab omajagu manööverdamist.. kuna tema sellest lugu ei pidanud kohtusime meie valliga ja jäime hetkeks täitsa kinni. Jee
Aga vanale turbosaabile ei ole mingid vallid takistuseks, veidi kuuma ja saimegi välja.. ainult et armatuuri vahelt hakkas korralikult suitsu tulema, me Kristoga kohe tagaistmetelt minekut, EI VÕI IIAL TEADA JU! Aga õnneks midagi hullu ei olnud :D aga päris ulmeline kuutsele minek oli küll.
Kohapeal oi aga lõbus, hooaja esimene päev pargis ju, how cool is that.
Midagi teha ei julenud (vigastus või luumurd tähendab minu jaoks väga masendavat kuud sõjaväes, vigased jäetakse nädalavahetusteks sisse kah.. peavad ju paranema.
Aga siiski oli väga lõbus ning Kassu ja mingilmääral ka OG arengut oli tore näha.
Kuutselt minema, õhtuks plaan Raxi poole minna kes väikestviisi sünnipäeva pidas.
Tegime siis õlled ja rääkisime pea terve õhtu üksteise võidu neid lõputuid sõjaväelugusid. Kiku ja Rax olid mõlemad küll õhutõrjes aga erinevates rühmades niiet nende elu oli üsnagi erinev. Mina jällegi täiesti teisest kohast ja nii see õhtu läks. Neljaks koju, OG lasi taksoga ka üle ning saime me siis lõpuks koju, Raxi juurest 135.- mis muidu oleks no, 70 :D a mis seal ikka.
Täna kõik retrole, haige möll!

OG joobki õlut! see ei ole nali, ta ostis õlled ise ja jõi neid vabatahtlikult!


Leidsin sussi seest sellise asja.. karm värk.




Ja kõigele lisaks.. Minu iidolid

3 comments:

  1. suht vahva päev oli samas!

    täna sai uuesti mäge nauditud ja nüüd loetud tunnid retroni:))

    ReplyDelete
  2. ormi pilt looks like photoshoped to me!

    ReplyDelete