Wednesday, December 29, 2010

Retro

Praegu Ralfi pool väikse seltskonnaga, ise täna kaine sang - kas või pisut haigena ei tasu juua (jätke see meelde). Täna õhtul viivad kõik teed ilmselt Retrole ja sellepärast mõtlesin, et peaks ka eelmise nädala Retrost kirjutama, which was fucking badass.

Alustaks sellest, et soojendus algas pihta Hansu pool, kuhu ise jõudsin poole üheksa paiku. Eest leidsin suurema osa SuEma crew'st, üllatuskülalistena ka KaurJ ja Ralf's bro from da Norway - Demo. Sai seal mauratud ja juttu räägitud tükk aega - sakk hakkas juba vaikselt sisse tulema. Lõpuks maandusid Hansu pool ka Kristo, Hr. Puhm, Margo ja mõned inimesed veel, plaan kõigil ühine - Illukas. Kiired kõned taksole, kohale helistati neid 2, aga vabandused ühele taksistile, kes seekord klientidest ilma jäi =) - kained autojuhte oli piisavalt (props to Rait the Leinus ja Marten "Slax" Lillemäe). Kluppi jõudes oli kogu teema veel rahulik, sai mõningate tuttavatega juttu räägitud ja niisama ringi nillitud. Lõpuks sai möll hoo sisse ja siis voolas alksi juba päris normaalselt ja tantsupõrandat nautis loendamatu arv inimesi. Local moneyboss (kes teab, see teab) käristas paar XXL mojitot välja ja sealt edasi läks kogu lugu juba ulme poole. Mingi kell otsustasime Ralfiga, et oleks aeg lahkuda ja kuhugi puppi jooma minna - esimene call oli ZumZum, aga see raibe oli kinni. Mainima peab veel seda, et Illukast väljudes oleks Demo ja mingite mölakatega peaaegu ussitamiseks läinud, aga selle suutsime ära hoida. Igatahes - jõudsime ZumZumi juurde, mis oli kinni ja paar sammu edasi ja suund oli Poole Kuue poole ja õlled kohe ligi. Poole Kuue teenindaja suutsime päris tilti ajada, aga välja õnneks ei visatud. Küll aga oleks Demole peaaegu ment kutsutud, kohe pärast seda, kui jälle oleks ussitamiseks läinud, G4S jõudis siiski sekkuda. Järgmine kõne taksole ja suund oli (siin mu mälu enam eriti hästi ei taha töödata) vist mäki drive-inni. Sealt mingi random saast ligi, mis eriti alla ei läinud. Edasi Hernesse, kust mingi kotitäis õlmareid ligi tuli, mida ma isegi ei üritanud jooma hakata. Sealt otse Ralfi cribi, kus uni kõik insta maha murdis. Hommikul puhusin 1.99 mis oli suhteliselt mida-vittu-kuidas-nii-moment ja sealt kooli.

Täna siis uus katse. Kui seekord ka palju ussitamisohtlikke olukordi tekib, siis peab seda posti täiendama, seniks Nuudel out.

2 comments:

  1. keegi võiks kauri seiklustest ka juurde kirjutada.. mis eelmine retro toimus.

    ReplyDelete