Saturday, January 1, 2011

Head uut aastat

Eile oli aastavahetus ja sellest ma nüüd ka räägin.
Õhtul vanaema juures sugulastega einestades ja 'õhtusöök ühele' vaadates minu aastavahetuse plaan puudus ja olukord üsna nukker. Poes olles tekkis õnneks Kennu juurde mineku variant ja nii ma ühinesingi Ilvese ja Keviniga. Poest joogid ja bussi peale. Ilves ja Kevin olid juba joomisega alustanud ja täitsa lõbusad kui ma nendega kokku sain, pull. Kennu juures rahulik napsitamine, aastavahetuse programmi (tujurikkuja) vaatamine.. pooled suema võitlejad olid kohal. Kes seal ei olnud oli Erki pool. Igatahes oli vahva, pool 12 hakkasime kesklinna poole liikuma ja tundus nagu terve tartu teeks sama, kõik tänavad inimesi täis.
Teepeal lällasime ikka korralikult, laulsime Ilvesega sõjaväelaule ja kes neid ei osanud, ehk siis kõik peale meie, laulsid tuntud laule filmist green street hooligans. Lasime veel Triinu kingitud V8 nimelise rooma küünla ka ära. Kesklinna jõudsime suht õigeks ajaks et ilutulestik ära näha. Nägin veel paljusid sõpru ka keda ma puhkuse ajal kohanud polnud, see on tore. Lällasime mingi tunnike veel linnas kus lõputu melu käis, kallistasime võõraid jne. Edasi liiguti Uku poole kus hea rahulik oli. Lõpetati jooke ja rääägiti juttu. Ise hakkasin kodu poole tatsama kell 5. Kiirelt statoilist läbi kust ma kuuma koera lootsin saada, aga kuna vorstid olid just ahju pandud siis pidin ma enda einet ootama umbes 40 minutit, ja nii ka tegin. Aega sisustasin müüjatega rääkimisega, pull.
7ks magama.

Minul õnnestus lõpus üks rahulik aastavahetus pidada, viimased kaks korda suht perse läinud.
Kuna pärast kesklinna läksid inimesed suht laiali siis on kõigil kindlasti enda lood rääkida, eriti neil veel kes Erki pool olid. Loodetavasti keegi kirjutab siia otsa need lood siis.
Eriti hästi see kirjutamine praegu välja ei tulnud.. pohmell yo. A, 2011 aasta esimene post. lahe

2010 oli suht sitt aasta, 2011 peab tulema parem, nii et paremat uut aastat kõigile!

Nuudel adds: Ega midagi muud eriti lisada pole, kui et Erxi pool oli korralik ärasaatmine. Ise alustasin oma teekonda Kristo ja Kikuga, kust suundusime Hansu poole (casual). Enne seda Rimist läbi, kust lisaks õlledele tuli ligi ka 1,5l Сладкое, mis oli sigaodav (80 EEKu), seda loomulikult kolme peale. Erxi pool vaadati loomulikult ka Tujurikkujat lisaks kõigele muule ja ütleme nii, et av'ga võib täitsa rahule jääda.

Ricki adds: Nii, av oli tõesti pull. Nagu ka enne mainitud, alustasime oma teekonda Kristo ja Kaarliga Hansu pool, seal hakkasime juba vaikselt tilakat panema ja muljetama, tuju kruttis juba vaikselt üles ja tõmbasime taksod ligi ja Erkki poole, kuhu hakkas ka natukese aja pärast juba rahvast peale lendama, lõpuks oligi kell juba üpris palju, pidu oli juba päris hoos ja saigi uue aasta vastuvõtuks välja mindud, 1.5l Sladkoe sai stiilselt pooltühjaks lastud ja pihta hakkas tugev kalliralli ja õnnitlemine. Pärast seda sai üheskoos linna liigutud, täpsemalt klubi Maailm ette, kus oli sitaks tuttavaid ja üldse rahvast, kuna koht pidi puupüsti täis olema, siis osade tüüpidega ei hakanudki sisse ronima vaid põksusime maja ees ja olime chill to the max. Edasine tee viis juba Mökusse, kuhu liikusin väekaaslase rms Isaku ja sajebiis naha Birgidiga, seal tegime veel õlled ja shotid misjärel ma rohkem ei mäleta, kuid lõpuks crashisime Kristoga Saugu pool, kus olid ka veel mõned vennad kohal. Hummogul panime Pupi, Saugu ja Kristoga kollektiivselt McDonaldsisse, kus sai esimesed eurod laiaks löödud ja kõhud täis tõmmatud, mõnuus.
Kokkuvõtvalt äge AV ja dvai ellab

7 comments:

  1. ma ei kiida seda heaks, et ma pole kunagi blogi pildi peal, alati on mingi võõrad tsikid kes ei ole üldse vajalikud:D BOOOO!!!!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ma ei tundnud sind ausalt ära:D:D

    ReplyDelete
  4. Mari on ka eriti random eksole :D aga muidu jah..

    ReplyDelete