Saturday, January 29, 2011

Tamm 19

Tähistasime "vaikselt" Tamme sünnat. Teades, et pilt ütleb rohkem jui tuHAT Sõna, siis palun, siin ta on(rein).

DJ Hannes siinpool, peaks ikka kirjutama ka veidi. Igatahes. Sain linnaloa, asap Tamme poole ja jooki tarbima, pidu väga noobel, soliidne.. vähemalt alguses. Ühe laua taga baila, teise taga pandi 1000 tükilist puslet kokku.. see sai kokku alles hommikuks, täitsaz putsis. Kõvemad vennad panid 7ni jooki.. mina, Kristo, Liisa ja Orm. Hea sünnipäev tänan sõpru ja elu.
Aaaaaa ja nüüd joome peale täitsa perses kus saab pulli, suema ruulib.

Kristo: Peebu peakas hange parim!! Aitäh sõbrad, nalja saab!:))
Okei, naised olge valmis,kuna siiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ooooon REINNNNNNNNNNNN! !!!Alustame nüüd peost. Kella 6 ajal liilkusime Erkkiga Ralfi poole ja tegime kiire soojenduse. Triinu oli tuss ja oli autoga, mis oli meile kasulik kui te veel aru ei saanud. Okei, jõudsime siis sünnipäevale. Kingiks lükkasime kondoome, rasedustesti, pinali, vaasi, saapatallad ja muud sitta. Sünnipäev oli sitaks norm, kõik olid kabjad ja nautisid pidu. Kainemad vennad panid kokku 203120341204210 tükist pusle(pilti näete allpool.Nüüd on kell 14.29 ja kõik on jätkuvalt Täiesti Antsud.(Peep on 2x käinud lumehanges ja ülejäänud tüübid võrdlevad oma
lihased.Kaine?).

Sööge pilte:









ning add: Jaa Tamme juurest mindi edasi kluppi kus mingi norm playboy pidu oli.. klubitäis paljaid nahku. aa ja strippar markoga tegime ka mõned joogid, norm värk igatahes kõik olid kabjad ja nalja sai, palju tuttavaid ja kõike head. baaridaam tegi mingit enda spets koksi ka, ütlesin et ta mind üllataks, hea oli öööö ma armysse ära nüüd.
-Hannes

5 comments:

  1. ull asi et peep on paljas.. kõik on omad.. ps!kristo sai munniga suhu. js see fucking pusle ... mingi tyra 5 tk on lihtsalt kadunud.

    ReplyDelete
  2. krdii, pange see reinu pilt ka siis juba (seen?) :D:D

    ReplyDelete
  3. päris kenake Galerii siin üleval, LOL

    ReplyDelete
  4. tahaks sinna päeva tagasi, aga ei pohh, ma lähen ikka sõjaväkke hoopis

    ReplyDelete