Saturday, January 15, 2011

Kaspar 4 the win!

ORM: Täna ärkasin siis ema kõne peale kes ütles, et Henri Eints Heide on ukse taga. Tuli välja, et poiss tahtis oma lauda kätte saada. Mõne hetke pärast olime juba Lõunaka juures ja võistlus juba käis. Kiire regamine ja kohe sõitma.

Tasuta rätt, mäckki eine ja red bull ligi... ja pärast võistlust mille Kaspar G lauas võitis suundusime kiirelt Olka ja Anniga QC-le ... Park oli üsna sitt.. saabas oli veel rohkem putsis.. nii, et sõitmisest eriti midagi välja ei tulnud... Ainuke võit mis minu kaela täna kukkus oli kiirlaskumise mäevõistlus, Päeva parim aeg.. 19.74 ning auhinnaks 3 kohukest.. boooya.. Kaspar sai kasti red bulli ja mingi koleda pusa imo.. aga muidu oli täitsa äge võistlus .. normaalsem kui see Duelli sitt,, sos..

Hetkel @ Sandra's place.. väike baila.. enamus on juba haiged kambjad.. ise kerge redbull+laviin. Eks homme ellab.. Homme kell 1600 Euro aja esimene Tartu Titaanide trenn. Aaaaa ja kõik pedekad... vaadake trra täna.. ESPNi. bALTIMORE Ravens @ PIttspurgh STEELERS !! divisjoni playoffid.. tuleb ale kõva mäng.. aga dav,, ELLAB!

ORM!

Ralf: Eile peale asjatamist liikusin umbes 19 Sjeene poole, kus tegin kindla plaani, et joon end täna asjaolude sunnil täiesti putsi. Jaaa... Nüüd ole Sandra pool olnud viimased 24 h ja olen ikka veel täisputsis. Just arutasime kui head ikka hommikused pohmakanaljad on... ok, see ya later alligator.! Kristo Crjuz, munn on suus ikka veel magab, olgugi, et lubas jälle muga lõpuni välja lasta.

Ralf out.!


Jaaaaa, hale kõva nv oli, täitsa perses mis naljad Sandra juures ja milline päev eilne oli. Üks kõvemaid. Jaaa, kõige kõvemate semudega päev ka, hale norm, mõni klemm oleks veel ära mahtunud sinna, aa ja tants on ka norm, aa ja ma ei ole kaine veel. jou, Hannis.

No comments:

Post a Comment