Thursday, February 24, 2011

Külm on väljas.

Nii igav on postitust teha, kui ei ole värvikaid pilte ja klippe lisada.

Eelmine nädal sain esimest korda bägil hüpata. Juhhei. Väljas oli -32 ja tegin ühe hüppe ja läksin trahtrisse. I dont fuck around. Backside 5 stalefish.

Nii teen siis väikse kõkkuvõte millega ma siin tegelenud olen. Käisime baaris eelmine nädal. Lõpetajatel oli pidu ja kõva möll. Tegime kiired õlled ja tequilashotid ja sõime pastat ja asusime teele. Väga tore oli. Keegi oksendas trepi peale spagette. Wasnt me.

Siis oleme lumelauaga palju sõitnud - fuckin 20+ koguaeg. Aga Soome kohta sitaks valgust. Pool viis läheb alles pimedaks. No clouds, lot of sunshine. Aga nii perses külm. Harjub ära.
Koolis ka nõme aeg suhteliselt hilja saab igapäev vabaks. Vahepeal ei viitsi mäele tormatagi istud kodus ja loed raamatut ja jood teed.
Aga sellegipoolest jalg on mul enam vähem korras ja touch on tagasi. Lihtsalt, et minu supersteezygangstapressidel annab tunda ja valus on.
Kevinil oli esmaspäeval sünnipäev. Jõime purju.
Setup mäel on ka natukene muutunud. Mitte midagi erilist lihtsalt rohkem paska juures. Päris tore.
Väga kurb on see, et kohalik kutt kukkus päris valusasti ja suhteliselt halvas seisus momendil.
Cornerist põhja ja turja peale ja ajuverejooksud ja what not. Ma ei taha midagi siin kirjutada eriti sellest kuna ma ei tea kõiki detaile ja ma ei taha valeinformatsiooni levitada. Jube eriti veel, et kohe pärast õnnetust mingi maniakk oli suutnud slowmo shoti ülesse netti toppida. Mida vittu?
Pedekad.
Kui kedagi huvitab siis siin on soomekeelne artikkel.
http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Urheilu/loukkaantuneelle_lumilautailijalle_aiheutui_vakava_kallovamma_6897245.html (google translate võib aidata)
Soovin ainult parimat parenemist tüübile.

Praegu ei jää midagi muud üle, kui ilusatele mõtetele mõelda ja palju trenni teha. Ja t*ra küll kandke kõik kiivrit. Päästab elusid. Mul on oranzi värvi.
Head vabariigi aastapäeva!
Kaur-Rasmus

1 comment:

  1. Lahe, wasnt me :D ja tre et terve led jne, hea pst.. khalikust kutist küll kahju, väga jube värk head paranemist talle!!! ja mõelge ise need ümmargused tähed teatud khtadesse sest hansu isa läpakal see ümmargune täht katki., aa ja meil tapal li ükspäev 29 kraadi ja me demineerisime õues miinivälju.. ja lasime. tuus li jaaa öösel n 35 kraadi ka ära tulnud

    ReplyDelete