Tuesday, February 22, 2011

Suema feat Rait @ Ventspils!




Minu reedene plaan oli kerge.. hommikul loeng siis Auras ujumise algõpetus 2h. Käisin ostsin poest Tõnisele uue(kasutatud) tooli. 7 ajal lendasime Pangodi poole kus oli vaja Teini sünnipäeva tähistada. Pidu oli mega.. jooki/sööki. Jälle võeti kuskilt kapist mingid retro riided välja nagu alati. Albre oli jälle põhi geo.

Meie jaoks kestis pidu kella viieni.. Siis lendas meile buss maja ette ning oli vaja Läti poole ajama panna., Sõit läbi öö ning saabusime Ventspilsi umbes 11-12 ajal.

Laupäevane võistlus suhteliselt ebaõnnestus. Ainukesena sai finaali Rait. Kuid seal ta failis. Orm oli 20. ja Kaspar 23. Ivika oli kolmas ning lahkus Lätist 50latti võrra rikkamana.


Enne lahkumist näitas ta meile kätte ühe odava ühika kus saime umbes 100eegu eest ööseks jääda.. Tuba oli soe.. vesi oli kraanist soe.. ja ka ühine köök oli koridori peale. Tegime kolme peale makarone konservi lihaga. aaa ja isegi internet oli olemas.. täis vip koht ainult väga rott näeb kõik välja.


Nii.. pühapäevane võistlus ei läinud ka eriti hästi. Rait kukkus õla veits ära kvalis.. nagu ka Kaspar. Mina ei oska lihtsalt sõita. Kaspar sai seekord ainukesena finaali. Kuid ta loobus oma kohast.. ning nelja ajal panimegi leekima.. kiirelt poest tomati krõpsud ja õlled.. .. ning Riia poole.

Üks huvitav seik juhtus veel. .. Kuskil peale Riiat võtsime peale kolm tüdrukut. Kellele ajasime mingit keltsa ja stuffi.. aga kuna nad inglise keelt eriti ei oskand ning meie siivututest märkustest otsustasid nad meie auto küüdist loobuda.. ning peale paari kilomeetrit tahtsid nad juba maha minna..
Kella 9 ajal olime juba õnnelikult Tartus.




Orm.

3 comments:

  1. jah orm, see oli põhjus miks nad maaha läksid.

    ReplyDelete
  2. :D::D lol, lahedad olete tegelt
    oleks tahtnud ka lätti minna anytime, a ma armys parem

    ReplyDelete