Wednesday, March 23, 2011

QC Kämp!

Ralf: Meie teekond sai alguse SuEma ajutisest peakontorist aKa minu poolt. Hommikul läks suht kiireks ja siis andsime täie pasaga peale, et jõuda enne kahte mäele. Booyahh, 2 min enne kahte, saime head magamiskohad ja võis korkida joogid. Pmst nii palju kui mul nüüd pähe tuleb kähku, siis Kurg- albaan, kes orgunnis ja plekkis kogu teema, pani laksu ja viidi kiirabiga Tartusse opile. Ea esimene pääääv. Hoiame kõik talle pöialt ja kõik, kes Tartus asuvad, võivad poega lõbustama minna. Siis panime jooki, siiis veel veits jooki jne. Tegime Eesti mängu, Piip magas põrandal(kamina ees, algul jälle laua ääres), mingid albaanid külastasid meid (ja meie neid) ja Buumeri võtmed olid kadunud. Okei, rohkem pähe ei tule, kell on 8 ja mu dilakad said just otsa. Peaks magama ka vist. Annan otsa edasi herr Cruzzile. Tiit Uksepiit käis ka läbi.

Kaisa: Kristo ei osanud mitte midagi kirjutada.. Igatahes, kui eile siia- Otepääle jõudsime, olid inimesed mega tuimad veel..
Teatud aja pärast ronisid kõik sauna ja hakkasid jooma. Tujud läksid paremaks ja lõbusamaks. Mängisime bailat ja muid kaardimänge.. Mudugi kaotasin MINA ja pidin selle joogi, mis bailas kokku valati ära jooma.. Umbes kella 3ni olid kõik veel üleval ja jõid.. Osad pidasid vastu hommikuni ja on isegi siiani üleval. Tegin eile ka mega randomi pildi Suema capiga, jeje

Kristo: Ma olen väga rahul. Kurg ma soovin Sulle head paranemist, mul on väga kahju, et nii läks, aga me võtsime Sinu eest ka. Kaikki on kunossa!

Sants:Jo,esiteks head paranemist Kurg.Esimene päev oli pikk ja päris raske.

Nuudel: Ma üritan nüüd lisaks ülaltoodud purjus indiviidide mölale midagi mõistlikku ka kirjutada. Mina saabusin siia eile õhtul Tamme, Peebu ja Matuga. Autoks Tamme BMW, varustatud suure suppvuufriga. Heli on hea, ütleme nii. Saabusime 8 paiku, kohe õlled lahti ja Eesti mängu. Igatahes, kõik eelnev on mõttetu võrreldes selle toreda olukorraga, mis meil praegu on. Kuna kõik olid nii kõvad mehed jooma, siis praegu pole meil ühtegi kainet juhti ja kojuminek toimub umbes.. mitte kunagi. Praegust kainete edetabelit juhib Tamm oma 0.82 promilliga, ülejäänud on kõik üle ühe ja kell on 12.42 - what. the. fuck. Igatahes, 1€ trahteri friikad toodavad ja kainenemine käib. Varsti äkki saab minna ka.

Orm: Tulime peale loenguid ja praktikume koos Mats Piho ja Tõnisega Kuutsemäele sõitma. Sõitsime natuke üle tunni ning nüüd istume niisama.. osad teevad teistele kaarditrikke ja teised võtavad natuke peale. Oleme Tõnniga juba mõned võtnud kuid homme on vaja kooli minna ning retrole täna oma jalga ei tõsta. Just varastasin Kristelilt jäätist. mmm.. aga davai kohe sauna ja siis koju ära.. pce Orm out.

6 comments:

  1. Kurele tervist!

    Head mäepäeva. Teen oma tegemistest õhtul väikese sissekande. Peace!

    ReplyDelete
  2. lähen retrole suema nimel. Niiet suema igalpool esindatud! Jeee. Reimo juures väike jalgpall pleissis ja varsti retrole edasi. Kurg ole tubli. ja teised näeme laupäeval. :)

    ReplyDelete
  3. aitäh, sõbrad! varsti näeb;)

    ReplyDelete
  4. väga hull :D tundub, et läks hästi!

    ReplyDelete
  5. ja head paranemist Kurg, väga haige..

    ReplyDelete