Sunday, March 27, 2011

Suema

Reedel olid suemalased enamasti kodudes ja puhkasid, laupäeval ees ju suur ning väga oluline sündmus, meie ühiseid tegemisi tähistava ühenduse 'Suema' teine sünnipäev!
Õhtu algas sellega, et mõned inimesed kogunesid 5 paiku HQs ja 7ks mindi laululavale asju üles seadma. Heli püsti, kõik jutud ja kell saigi 8. Esimene külaline jõudis alles 20.17 kohale mis oli suht feil.. ja pool kümme oli ka asi üsna vaikne ja nii me mängisimegi Suema tüüpidega vip-laua taga Bailat. Aga siis hakkas rahvast juurde voolama ninig pidu läks täie hooga käima. Siinkohal ka hea nali mille Tamm hommikul välja tõi: astub sisse meie vana hea sõbranna Eva-Laura kui kostub üle saali Kristo kõvahäälne: OI PLÄÄ ESIMENE NAHK, SHOTGUN!!!!!!!!!!!!!! :D
Peale kümmet oli pidu juba täies hoos ja ja inimesi lõpuks ka üle 100 mis oli väga positiivne, head muusikat mängis Lauri Püssa ja kõik oli paigas, keerutati jalga ja oldi lahedad.
Ja see asi ka, et peo toimumine oli totaalselt Triinu teene, kui tema asja kätte poleks võtnud oleks see lihtsalt ära jäänud!! AITÄH TRIINULE, kui teda tänaval või koolis näete tehke talle kalli kindlasti!!



Järgmise korrani, aa ja väike vihje ka, järgmine üritus on seotud päikselise ilma ja rauast torudega ja kevadega, nägudeni!

4 comments: