Sunday, March 6, 2011

Tee Kaa

Pole isiklikult siia ammu midagi postitanud paraku, kuna elutempo on niivõrd kiire olnud, et lihtsalt ei ole jõudnud, isegi mitte kalal pole ma jaksanud käia viimasel ajal, seega..
Samal ajal kui osad tublimad meist Otepääl ja Kuutsemäel suemalaste lippu kõrgel hoidsid, kas siis võistlemise või pidutsemise näol, oli ülejäänud enamus kogunenud reedesel õhtul laululava all olevasse peosaali tähistamaks meie hea sõbra Tauri Küla täiskasvanuikka jõudmist. Külalistel oli palutud riietuskoodi järgida, milleks oli meeletult kõmu ja ärevust tekitanud tõsielusarja Jersey Shore peategelaste stiil ehk siis guidostyle, neile kes siis veel mingil uskumatul põhjusel seda veel ei tea. Seega paljud noormehed said üle pika aja igasuguseid geele ja juuksevahte tolmu seest välja rookida, neiud selle asemel aga veidike napimaid rõivaid selga panna kui tavaliselt.
Pidu algas, nagu alati, rahulikult, Edgar Lehe jaoks isegi vast liiga rahulikult, kuna tema jäi magama. Lõbus tuju sisse joodetud ajapikku, keris pidu tuure üles. Nalja pakkus väga lahe slideshow peokangelase mälestustest ja mainimata ei saa jätta ka D'Light Challenge'it, kus pistsid rinda 16 hakkajat kutti, juues siis lahjemaid märjukesi võidu kiiruse peale. Ja mul on au teatada, et võistluse võitis meie oma pühendunud õllesõber Ralf Kiidjärv! Te kõik muidugi imestate, et miks mina võitjana välja ei tulnud, seda lihtsalt sellepärast, et ma otsustasin teistele ka võimaluse anda. Ralfil küll aga see võit kergelt ei tulnud, kuna temaga oli finaalis Edgar, kes, nagu te juba lugesite, magas. Peale Challenge'it läks aga pidu täies hoos edasi, tantsupõrandat vallutasid fistpumpijad, head muusikat mängis meile härra Lauri Püssa, propsu talle.
Pidu läbi saanud, rahvas rahul, suundusime linnaluba nautivate reameeste Sibula ja Ilvesega meile armsaks saanud pubi Notti, kus jällegi paar tiiru Veriseid Meerisi tegime ja niisama nalja viskasime. Kui öö juba hiliseks kiskus, läksime me Hans Raukase poole. Tartu parim host, on these occasions.
Järgmisel päeval võtsime juba rahulikumalt, vist.

AGA, ühe lause ma ütlen veel ka ära, lugupeetud fännid ja sõbrad, teie sellest avaldusest, et kõik on kadunud ja kaotatud praegu, samuti selle jutuajamise sellise avalduse tõttu.

-Kristo

3 comments:

  1. Türa. päris lahe nv oli vist, mul oli ka lahe, laupäeval suusatasime, kelk järel u. 10km, 50 aastat vanade rootsi suuskadega, see nägi välja nagu norralaste esimene polaarekspeditsioon 150a tagasi umbes, kino sai raisk hale pull. täna ründasime sbk omi, hale pull raisk nii palju rääkiad ja kirjutada rsk, laivis muljetab hale kõva.... -.-

    ReplyDelete
  2. lmao, hannes, ilves veits muljetas teie ettevõtmisest :D

    aga TK sünna oli zajebiis ja kiidan DLight Challenge'it

    ReplyDelete
  3. ilves pole minu tegemistega absull seotud ju :D:D vb nägi meid kuskilt auto kastist siis.. aga jamh eelmine nädal oli veel pullim, metsas

    ReplyDelete