Thursday, April 14, 2011

Murelik kodanik kutsus jäätükiga parvetajale politsei



Juhtus nii, et Orm eksis jäätüki peale ära selle nädala alguses ning väikesest tembust sai suur meedia pomm.

Parimad palad interneti avarustest: Vähemalt jäätüki-mehe munad on 100x suuremad , kui selle pealekaebaja omad.

Nüüd teab kogu Tartu, et TARVI KARV on KITS ja JOBU. Aga see on tõsi, et ta sõbrad ähvardasid parvetajat füüsilise vägivallaga. Loodan, et Tarvi ise saab Tartu kõrtsides lõuga.Kaamera ees pugeja raisk!

ei tea kas Orm ikka hakkas põdema.. vaevalt, et tal oli plaanis linnast välja sõita selle jäätüki peal. tuli õiges peatuses maha. turult vaja asju osta Andekas!

to aliska – mõtle enne kui mölised
to orm – kõva! fight the power'

oli oli murelik kaaskodanik. pigem mingi liiminuusutaja, kes karjus eelnevalt, et annab nooremehele lõuga! nägi välja nagu äsja vanglast põgenenud, kindlalt tagaotsitav. Jahtis raudselt 2 minutit kuulsust, et ema oleks millegigi üle uhke


Püksi ja seelikuväristajatele, vanameestele ja muttidele: ära remondi seda, mis töötab ja ära hakka päästma seda, kes appi ei karju. Mäletan noorusajast, sõudmistrennist, et käisime juba märtsis ujumas. Jäätükkidel sõit oli julgustükk, mida juhtus harva(rohkem nagu sobivate jäätükkide puudumise tõttu), "parvetati" kevadel kõiksugu vähegi veel peal püsivatel objektidel. Üleüldse tehti igasuguseid trikke ja mitte keegi ei võimelnud selle pärast. Tänapäeval on inimesed nagu haiged: kõik inimesed peavad ühtemoodi olema ja mõtlema ning teisitimõtlejad-käitujad tuleb politseiga piirata?! MIDA VEEL?! Homme hakkame kodanikke korrale kutsuma selle pärast, et nad täpselt öörahuks pole magama läinud, ei joo seda, mida poes müüakse ja käivad riides nii, nagu pole moes?! Andke abi europõmmpeadele...euroabi. Las rahulduvad ja...rahunevad. Noorus möllab, väga hea. Kasvavad julgeteks ja tugevateks. Vaadake enda ümber: puberteet käib ringi kahvatute nägudega, pekid ripuvad üle vöö, ninad on tatised, iga teise kohustuse peale on näod vingus. See on "vati sees" hoidmise ja poputamise ning käskimise ja keelamise tulemus.


on ikka tõeline nuhtlus inimkonnale. Tõenäoliselt teete ka lapsi tõsise näoga. Muidu tuleb äkki üleannetu laps, kes läheb jõe peale lõbutsema.

-anon

1 comment: