Monday, May 23, 2011

Tallinn Torm vs East City Giants

Tõsi!



RB Zotov.. Mees vigastas mängus õlga ning on 4-5 nädalat väljas



Cornerback nr.5 Ingemar Küüner making a tackle soon.

Also the Infamous Red Riding Hood.


Down.. ready.. SET .. HUT!!


Treener Villu ja defensive coordinator Toomas(Orm)Haidak.


Pühapäeval oli valida kas minna Tallinna mängule või jääda Tartu Suemale põialt hoidma kuna endal üks jalg puudu. Aga kuna jalkas eriti suusõnaliselt platsi äärsest karjumisest abi ei ole siis suundusin pühapäeva hommikul pealinna poole. Ja pealegi on platsi ääres alati abilistest puudu. 

Kell 11.00 oli kogunemine.. ning ühiselt tegime murule jooned ja paigaldasime muud väljaku tähised.

Mäng algas 15.00 ja vastased olid juba 13.00 ajal kohal. ECG on küll meeskond kes alles see aasta osaleb esimest korda Soome teises liigas aga kelle mängijatel on aastate pikkune kogemus all. Meeskond ise on suur. Trennis on mängijaid neil teadaolevalt 50+ ja treenereid oma 15. Ütleme nii, et neil on treenereid sama palju kui meil on terveid mängijaid. Ja platsil käis meil eile vist.. 16 mängijat.

Aga sellegi poolest andsime neile kõva lahingu. Esimesel poolel läksid Soomlased meie kaitsja eksimuse tõttu 0:6 juhtima. Kuid teisel poolajal suutsime nende rünnakud juba varakult peatada. ja ka rünnak sai meil hoo üles.. mida eriti tihti ei ole juhtunud. Eriti head tööd tegi meie Maardu runningback Zotov keda võib võrrelda rongiga.. Tema peatamiseks läheb vaja vähemalt kolm soomlast ja kui ta saab hoo üles siis isegi rohkem. Üsna mängu lõpus suutsimegi tänu tema jooksule skoorida touchdowni.

Võimalus oli mäng seal samas lõpetada.. kuid kahjuks lisapunkti üritus läks väravast u 30 cm mööda... sarnane olukord oli Ülenurme mängul eelmine suvi kuid õnneks siis suutis Ingemar kerge vaevaga palli kahe posti vahele lüüa.
Mäng läks lisaajale ning lisaajal suutsid soomlased uuesti skoorida ning sellega oligi mäng kahjuks kaotatud. Siin kohal tervitaks soome kohtuniku kes võiks reeglid uuesti läbi lugeda.  Tallinn Torm kaotas teise mängu väga pingelises kohtumises alles lisaajal 6-14


-ORM



No comments:

Post a Comment