Saturday, July 2, 2011

XI noorte laulu- ja tantsupidu “maa ja ilm”





Neljapäeval käisid kõik kell 6 Kevini jalgpalli kohtumist Tammal vaatamas. U19 Soome vs Eesti. 0:0 Peale mängu sõitsime otse Tallinna.

Reedel käisime siis tantsupeo peaproovis. Tegime Limpaga pilti. Ostsime jääjooki mis oli ilma jääta ja chillisime niisama päikese käes. Hiljem tegi kaur korteris meile pastat ja meie läksime Eintsiga linna ja Kaur sai Aroliniga kokku. Mina ja Henri käisime veits linnas ringi enne kui ostsime joogid ja istusime Harju mäe otsas ja rääkisime niisama elust,.

Õhtul kogunes korralik seltskond vann keset tubasse kus mängiti bailat. Õpetasime ühele tallinna neiule(Merili) kuidas tuleb bailat mängida. Nalja sai haigelt. .. Meltz oli ka meiega koos.. Tegime kaks tiiru ja läksime linna.. Shooters ja nimeta jne,., Seal saime kokku muude tartu vendadega,,, Seen, Raiko, Silver., Tähe Sandra ja DAzu.. Kõik olid juba suht purjus... ja kell oli juba 3,, Ikka hale valge on kolme ajal juba... Aga noo mina, Henri ja Kaur lahkusime juba varem sest Kiki pani juba vaikselt ketti...

2 comments: