Sunday, September 11, 2011

Minu tegevused.


Tere!

EI ole viitsinud postitusi teha, sest kedagi niikuinii ei koti millega mina tegelen.
Kuid sellegipoolest ma r22gin natukenegi, mis ma teinud olen. Mina olen enamuse aja rulaga s6itnud ja liha grillinud ja veidike 6lut joonud. P6hiliselt j2rele j22nud soojadest ilmadest maksimaalset naudingut otsinud. Loomulikult on koolis p2ris t6ine olnud aga see ei morjenda mind mitte sugugi ja on ka j22nud aega igasuguseid muid toredaid asju teha. Koolis oli jalgpalliturniir. Tuimalt medal koju, sest sommid ei oska jalgpalli absoluutselt 2ra h2ndlida. IB klass vs 10 soomlastiimi ja meile ei l66dud yhtegi v2ravat. WIN
Jutud k2isid, et v6itja saab laserprinteri aga p2rast seda, kui yks soomlane viidi kiirabiga haiglasse vist m6eldi ymber. V2hemalt saime joogipudelid ja natuke syya ja mina sain 5 m2ngu jooksul 2 disklaffi! (aga see oli pigem, et kuule poiss mine tee v2ike paus, language is too offensive)Me olime kohtunikuga natuke erinvatel arvamustel. Tema TEADIS ,et jalgpallis ei tohi 6laga palli puutuda, mina TEADSIN, et tohib. No nii, kohe ilmselge konflikt ja ma pidin talle ytlema, et ta l2heks ni**uks oma ema. Anyways need konfliktid olid suht tavalised, sest esimesest m2ngust alates kohtunik oli terve oma hingega meie vastu. V2rdjas.
Finaal oli p2ris tasav2gine ja j2i null-null. V6itsime penaltites ja olime r66msad. Jee
Muud midagi ja siin all pilt jalkatiimist ja yks tore video. A ja kuna mina eelmine aasta teletorni otsa ei roninud, v6tsime selle retke uuesti ette ja ronisime ylesse aga ei saanud yle 200 meetri, sest see oli tabalukuga kinni. V2ga thrilling oli kyll. Syrr ilm, tuul 45 meetrit sekundis ja vihm. T2itsa jube, Video on ka aga seda n2ete, kui tagasi tulen.

5 comments:

  1. Keegi pange see video aknaks, siis oleks tore! Ait2h
    Sorry, et t2pit2hti ei ole. AJutine ja j2rgmisel n2ete eesti keelt t2ies hiilguses.
    Armastusega, Kaur-Rasmus!

    ReplyDelete
  2. järgmine kord sõitke autoga sealt alla.

    ReplyDelete
  3. :D:D väga lahe! looking forward for other wicked stuff! go nuts!

    ReplyDelete