Monday, December 12, 2011

12.12.11 - aasom kuupäev

Lugu järgmine, kuna tulemas on jõulud, kahjuks siiani küll ilma lumeta aga mis teha, on suemal tekkinud plaan toetada neid, kellel nii hästi ei lähe. Selleks valisime me välja oma kodukandi mehe, kellel nimeks Raivo Kikas. Kes tema kohta kuulnud ei ole siis võib vaadata facebookist "Tahan toetada Raivo Kikast" või vaadata Ringvaate tehtud lugu:
http://etv.err.ee/index.php?05593527&video=2112.

Jõulud on aeg heategudeks ja just seetõttu on Teil võimalus suema kaudu Raivo elu paremaks muuta. Kõikide heategijate nimed kajastatakse blogis ja nad saavad palju feimi ja sulli. Aitata saate kandes vabalt valitud summa arvele 221049761561 Swedbank, Ralf Kiidjärv. Summa ei ole tähtis, sest iga heategu aitab. Olge mõnusad!

Üks illustreeriv pilt Vuokatti tripist kah.


Muud jututeemat kah. Ma saan homme vahtralehtedest lahti, how cool is that. Meie oma sõjaväepoisid saavad vaikselt linnalubadele ja juba eelmine nv oli näha kiilaspäid tänavatel ringi patrullimas. 17ndal peaksid kõik poisid kodudes olema ja hea õnne korral võib neid kohalikes lokaalides põksumas näha. Samal ajal peaks ka soome kamraad Kaur kodumaale saabuma. Kõik poisid tulevad ikka jõuludeks ilusti koju.

Väike reklaamiosa kah. Priit Palumaa, kes ei hakka kohe paluma, on valmis saanud huvitava rulafilmiga tallinlastest, mis esilinastub juba sel laupäeval Tallinnas kinomajas kell 21.00. Täpsemat infot saate http://www.facebook.com/events/196343313786619/

Üks jututeema veel. Kutsun ülesse kõiki inimesi aktiivselt lumelaua spote pildistama nii Tartus kui ka mujal Eestis. Pea kõigil on nutitelefonid taskus ja huvitava koha leidmisel ei tohiks selle ülesvõtmine väga raskusi tekitada. Niisiis, tehke pilt ja postitage see suema facebooki lehele ja hea õnne korral võite näha enda nime tänuavaldustes suema lumelaua lühifilmi lõpus.
Kaspar

1 comment: