Saturday, December 3, 2011

Day 4 (PARK)

Tere!


Mul oli väga pikk tekst juba kirjutatud aga see on nüüd kadunud ja ma pean uuesti mingit sitta siia kirjutama. Pole hullu! Lood on sellised, et park on valmis. Üritasime ärgata ja samal ajal kõik panid korda mööda oma äratuskellasid edasi ja umbes 12 ajal jõudsime mäele ja suureks üllatuseks oli üle öö park valmis saanud.
Tuju oli nii hea, et seda sõnadega on väga raske kirjeldada ja kui seda ühe sõnaga kokku võtta siis pole midagi muud öelda, kui: JEEEEEEEEEEEE!
Mäest alla tulles näeb asi välja selline, et algul on järjest kaks hüpet! Esimesel on 5meetrit gäppi, teisel on umbes 7meetrit gäppi. Peab mainima, et hüpete suurused on suhtelised, sest mina keerutasin sealt back 9t ja teised tüübid tegid sealt backside 10 late corki nii, et keerutada saab teoreetiliselt kõike, mis pähe tuleb.
Pargiklippe näete lähitulevikus aga siin on Hawaii Expressi 2011/2012 tiimi esimene video. By the way pärast hüppeid on ka püsti visatud duubelkink ja igasuguseid reile ja boxe! Väga lõbus on mäel olla ja lumelaud on mind ära võrgutanud ja tahab minuga teha midagi eriti siivutut.



1 comment: