Thursday, January 19, 2012

Tartus striiti part 1


Tänane päev algas aeglaselt kuna Hannes ei viitsinud ennast liigutada.. tegelt oli plaan mäele minna Mari ja Hannesega aga Saabi geneka rihm andis otsad ning maja eest ta kaugemale ei sõitnud.

Tuli plaan minna linna peale siis sõitma kuna juba paar nädalat oleme silmi linna peal lahti hoidnud ja uurinud kus sõita saaks. Panin Tartu Urbani FB lehele idee liikvele.
Ja rääkisin ka Sisaskuga kes oli nõus ka meid pildistama. Mees oli ise suusatama minemas. Nii tuli mul mõte temaga liituda. Nii, et enne kui jõudsime urbanit sõitma minna tegime 6-7km murdmaad tähtveres..

Kell 9 jõudsime spoti juurde ja hakkasime uurima mida saaks teha. Tõnis ja Madis helistasid, et nad on juba vabad ja jõuavad 10 kohale. Kahe korruseline autoparkla... Hakkasime kaevama.. Tegemist oli sellise rail to drop spotiga.. suht huge. hoog nadi ja kicker pehme.. kuid õnneks saime asja tööle..

Välgud paigas. Proovisin esimesena ära. Esimene kord ei saanud peale.. teine kord juba sain paremini..
Siis liitusid minuga ka Tõnn ja Bachu. Kristel oli abis. Ja Sander pildistas.

Tõnni laud ei libisenud hästi mis raskendas peale saamist ja Bachu väänas maandudes põlve.

Homme või kunagi hiljem tahame sinna kindlasti veel tagasi minna. Seal on veel palju erinevaid võimalusi mida teha.

-ORM

2 comments:

  1. lihtsam oleks olnud selle trepi peale lund kuhjata lihtsalt, ja olekski ükskõik kui palju hoogu olnud. aga eks regu stance mängis ka vist rolli. läheb homme.

    ReplyDelete
  2. sinna ei oleks lumi püsima jäänud.. ja sealt oleks saanud ainult otse peale sõita
    mis on igav.

    ReplyDelete