Saturday, April 21, 2012

Retk Levile part uno

Seiklus algas reedel kell 11 Tartust. Sõitsime Tallinna poole koos Beriti ja Kärsoniga. Tallinnas käisime veel poes sest neil ei olnud söögid ostetud. Kell 6 läks laev. Laevas nautisin filmi ja sõin. Reisile on ennast kirja pannud 23  + teised karvalised kes paiknevad juba Soomes. Sõit Levile toimub kahe mikrobussi ja ühe sõiduautoga. Veel infot- meiega liitusid: kolm Vuokatti õpilast(Kaur, Lauri ja Fips), Priidik ja Visnap. Kaur ja noored lähevad ma arvan esmaspäeval kooli aga teised peaksid olema laupäevani. Kaur laenas muidu sõiduks sõbra autot ning nad saabusid juba eile õhtul. Öö magasid autos või noh okei Lauri magas pool ööd hanges.

Sõidust nii palju, et eilsed 1200km on lihastes nii, et täna mingit sõitmist mäel küll ei toimu.

Ilm: Taevataat ja üleüldine ilm on olnud üsna talvine nii, et mingist erilisest spring sessionist ei ole juttu, vähemalt mitte lähipäevadel. Lund on hangedes massiliselt ja tuleb juurde. Külma hoiab seal -3 juures.

Kohale jõudsime u 11 ajal ja nüüd istungi köögis ja kirjutan blogi. Küsisin teistelt luba nii, et Kauril ja ta semudel on luba põrandal ööbida. Tänud Kaurile kes tõi mulle nettipulga(@lifesaverestonia). Enamus on ennast lahti pakkinud. Osad inimesed veel jõuavad. Saun on soojas ja eggbox töös(fifa, skate3, shaunwhite jne). Ise olen kaine aga enamusel on õlled juba käes.





-Orm

2 comments: