Monday, August 19, 2013

Pärast tööd lõbustused

Meie õnneks vabanes filmistaaride auto, kuna enamus neid läks teistele saartele trippima. Täielikult meie võit, kuna nüüd on meil võimalus seda autot pmst koguaeg kasutada.  Auto on suhteliselt ront GMC kastikas, mis sai hiljuti väikese välise iluravi osaliseks.
Seltskond
Kuna päeval on enamikel töö, oleme saanud liikuma alles kolmepaiku. Esimene sihtpunkt oli saare kirdeosas asuv ropeswingi koht. Kohast olime varem mitu korda mööda sõitnud aga peatunud veel polnud - kahju, sest koht oli lahe. Jõe ääres olevale puule oli kaks nööri pandud: üks madalamalt, teine kõrgemalt. Puu otsast sai niisama ka hüpata. Minule meeldis täiega. Tehti trikke ja kohalikud elasid ka kaasa. Ühele kohalikule ütlesin, et teeks kõige kõrgemalt bäkki, mille peale ta vastas, et eelmine kord, kui ta bäkki tegi pani kõhukat ja murdis roided. Kutt oli umbes 12-aastane.
Andu

Duubeldame

Mari
Nööri otsas kõigutud, käisime tagasiteel ühe teeäärse kose juures, nimeks vist Kapena Falls. Kuna kohale jõudsime hämaras tegime ainult ühe hüppe - koht oli ilus seega peab kunagi kindalsti tagasi minema. LivinAloha esimeses veebiepisoodis on seda kohta näha ka. Pilte kahjuks keegi ei teinud. Andu tegi küll video aga sellest paneb kokku video kunagi hiljem. Panen ühe enda langevarju pildi :)
Ma hüppamas
Täna otsustasime natuke matkata. Plaani võtsime DeadMansCatwalki. Nagu ka nimi ütleb, oli tegemist natuke erilisema catwalkiga. Pärast paarikümne minutilist matka jõudsime lõpp-punkti, kus ees ootas juba tavaliseks saanud superilus vaade. Korralikud kaameraga tehtud pildid saab Andu käes homme, seniks aga telefoni shotid.

le vaade

Matilde catwalkil
Varsti juba kodupoole tagasi :)

No comments:

Post a Comment