Saturday, November 14, 2009

Kuutse Tõnni Trahter!






Istun kuutsemäel.. puhkan.. vaatan kuidas tõnn, kaur, kaspar ja teised sõidavad. lahe on.. mõnus. Eile käisin siis tallinnas mis on juba täiesti teine teema.. kunagi räägin lähemalt.. ehk õhtul. panen kohe asjad k0kku ja lähen teen ka paar tiiru veel enne kui isa tuleb. õhtuni-homseni! :)

Ommik.. ok räägin siis eilsest veits.. kui keegi teine midagi huvitavat ei teinud. ok. kell neli bussi peale eile ja tallinna poole. bussis oli norm. veits igav on üksinda sõita.. aga olin arvutis ja kuulasin mussi nii et igav ei olnud. jõudsin kohale ja istusin kohe trammi peale mis viis mind pärnu maanteele kust läksin jala hollyka juurde kus toimus väike rail jam-photoshoot. sõitsid wilu, wisnap ja ott. paar bäkki jne. äge oli. isegi rahvast kogunes seda üritust jälgima. see sai siis umbes pool kaheksa läbi.. viisime lohhiga auto ära ja läksime filmi vaatama(kus lumi on? ülevaade veel tuleb! olge lainel) mis oli minu arust SUPER! mõnusalt streeti ja veits powd.

pärast filmi läksime siis kohe kiirelt lemmikpoodi kust söögid-joogid ligi. siis paar hetke hiljem kiirelt paldiski maantee korteri kus sõime ja jõime ühe rummi kahe peale kiirelt perse, mis tegi ikka keele korralikult pehmeks. siis klubiriided selga ja afterpartytle mis oli põhja-eesti kohta üsna raju. kiidan! rummi-coola 30.-,, kolm-neli sees siis hakkas juba korralikult koitma. Peol olid kohal kõik põhilised inimesed nagu ikka. ainult lõuna eestit esindasid põhiliselt mina ott anna ja hanna. igastahes.. mäletan et mingi aeg ma tahtsin juba magama ära minna aga ott ütles selle peale lihtsalt, et ohh lähme võtame sõitjate boooli alt. seda tops sisse ja veel paar õllet ka veel ja ma olingi täitsa küps juba. kuni umbes kella kolme ajal hakkasime ära minema.. ning siis sai haigelt pulli.. olime vabaduse väljaku juures kus ott ajas mingi tüdrukuga natuke liini veits.. ning mina hakkasin juba trepist üles minema kui äkki vaatan et mingid kaks venda turnivad mingi astme peal.. hakkan juba nagu midagi ütlema kui äkki vaatan, et ohh tallinna kaspar mingi sõbraga kes tahtsid just sinna samale peole minna. igastahes me hakkasime kohe haigelt lõugama ja nalja viskama seal.. mis RÄUSKAD! nińg mingi kella nelja ajal me vist juba magasime.

hommik ka suht varajane .. kell 9 tartu poole teele. isegi mäele jõudsime aga kuna enamusel oli halb olla siis meie sõitmine oli selline tõusude-mõõnadega. mulle istus. esimene 54 olemas. aga homme filmima ja pildistama(dr. sander sisask kohal vast) nii, et davai näeb mehud!

ps! Kummik ära kasti! :)
Kaspar: Ma tuunisin tänasest mõned pildid siia ja props Sassile ja Kaurile piltide eest.

10 comments:

  1. =( masetsus ja mõttetu päev arvutis.

    ReplyDelete
  2. davai davai.. laen tamme klippe maha.. ise haigelt väsinud.. vaevu ärkvel. arvustust küll ei jõua täna!

    ReplyDelete
  3. Hannes says:
    olin end juba mäele minekuks valmis sättind n all, kauriga oli räägitud ja mõtlesin, et kaua neil läheb, helistasin grexile kes ütles et neil kohad täis ja ma ei mahu WOOT

    ReplyDelete
  4. rei kiku! tegelt oli nii, et me läksime lohhiga mäele ja autos oli neli kohta. kaur ütles, et tema ei ole hannesega midagi rääkinud,. siis tuligi see naljakas kõne.. "ouuu grexxz,, kaugel olete!? ma kohe kohal! mina:kuule sa ei mahu naq... kust sa võtad et sulle koht on?? hannes:kaur ütles! ning pärast kaur:ma ei ole midagi rääkinud!

    ReplyDelete
  5. cool story indeed ja ma ei öelnud midagi Hannule.

    ReplyDelete
  6. ei pane teile üldse pahaks, pigem tegi mu 39C-sed valutavad põlevad silmad naerust märjaks, tnx bros

    ReplyDelete
  7. :D haha, huvitav, aga pühap. oli ea

    ReplyDelete