Friday, January 1, 2010

AV

Kaspar: Ärkan ülesse rummi pudel käes selle peale kui ema ja isa tuppa tulevad ja ütlevad kui ränk viina hais siin on, normaalne. Igatahes, head uut aastat kõigile! Olege ikka sama vuntsid edasi !

Orm: Head uut! ise ei mäleta paljut.. igastahes aitäh Madisele kes mind õhtul oma ladaga koju tõi.. magama minemist ei mäleta ja ärkamist ei taha mäletada.. hommikul käisin perekonna sõpradega kassitoomel .. oleks võinud filmida sest super ilm oli aga sitt oli olla.. tegime lauaga paar sõitu ja tulime koju tagasi,.nooremad kelgutasid.


tundmatu isik------>

6 comments:

  1. joomine ja löömine - iseloomustavad tagid

    ReplyDelete
  2. ise tegin just hansupool silmad lahti ja puhtpime kõik... peaks varsti koju minema :PP

    ReplyDelete
  3. hea et ma löömisest midagi tean,..

    ReplyDelete
  4. läksin lizbethi poole madise juurest, olin mingi 15min seal olnud ja juba näen kuidas HK Rodima mingi kiilaka maja ees külili lööb, OK, siis läksime Janiga edasi järgmisse kohta, kus Kristo, Hannes ja Ilves olid, seal sain visuaalselt tunnistada milline korralik koslep välja näeb, taaskord juhtus see Hannese peal, juttude järgi oli ta veel hiljem ka teist korda saanud, tagasi Lizbethi juures sai ka ühe vennaga normaalse WWE korraldatud, nii et on asju millest rääkida

    ReplyDelete
  5. How to Write a Letter Requesting Sponsorship??

    ReplyDelete