Monday, January 11, 2010

Was is luz Lutz, nabz !?

Da vans penken parken

11.jan oli siis meie esimene päev mäel.. hommikul puder ja energiajook sisse ning gondli peale. Esimene tõstuk viib siis 630 meetri pealt 1800peale.. kõrvad lähevad lukku. Parki jõudmiseks läheb aega umbes 30minutit ja selleks on vaja sõita nelja tõstukiga. Alguses olime siis vansi pargis. Aga kuna ilm oli üsna halb siis üle seitsme ja duubel-switch-upi ei tulnud.(Kaspar) Korraks filmisime ka. Pärast väikest sessionit läksime euroopa suurima tõstukiga 2430meetri peale, kus hakkasime back-country raibet kütma. Kaspar kukkus nagu filmis tuhat flipi üle pea. Kuna meil läks seal nõlval mingi tund siis me rohkem sinna ei viitsinud minna. Siis sõitsime veel veits pargis ja kella kolme ajal hakkasime juba vaikselt tagasi kodu poole minema. Kodus vaatasime ära ühe filmi ning läksime poodi.. nüüd sõime ära ja puhkame—Joome(Kaspar)


Kaspar: Kuna Ormonaatori jutuvestmis oskus annab soovida kirjutan ma ka veidikene lisaks. Sõitsime bussiga siia oma kaks päeva. Bussis teisi lõbusaid noori, nagu meie, eriti ei ole. Õnneks oli aga palju vanemaid inimesi, kellest mõned käitusid nagu lõbusad noored ja jõid ennast teepeal korralikult segi ja hakkasid ema nalju ja seksijuttu ajama. Ütleme nii, et nalja sai. Teepeal ja siin olen igasuguseid erinevaid kohalikke õllesid mekkinud, mõned hea, teised jälle ulme rõvedad. Pargi kohta niipalju, et QCkaga ei saa võrrelda. Suurimaid hüppeid täna ei proovinud, keskmisi (15m käppi) maitsesime natuke. Sita ilma, või kes teab mille pärast ei olnud maandumist eriti näha, kahjuks. Reile ja boxe oli ikka igale maitsele, ormi, nagu tavaliselt chillis nismo (reile-orm). Pikima ~10 medrase reili kütsin ka ära duubel kinkedi jätan homseks =)))) Loodame, et homme on parem ilm ja saab filmida kah.
Wifit siin kahjuks pole, seega poste teeb vast üle päeva, nett nimelt maksab 2e-d, pole eriti hull. Aga kui hakata seda õlle hinnaga võrdlema siis on ikka sitamaja, nimelt odavaima õlle saab siin kätte 0.34e-ga, poleee paha! Äküll no, aitab kah. Aa, praegu tuli meelde, et kui kohale saabusime siis saime maja kulul schnapsi ka mekkida =))

7 comments:

  1. aii, hea töö, koolis on küll suht sitt mädaneda teades, et te seal olete:)

    ReplyDelete
  2. Seda postitust on nii mõnigi pikkisilmi oodanud siin paar päeva ma arvan :D
    Segane minek oli teil kuidagi, reede õhtul väljasõit ja kuskile mahtus ka ööbimine.. jah
    aga väga lahe :D Vängltängl toimub vist seal pargis kui ma ei eksi (kassu ikka teab, tal on extreme)

    ReplyDelete
  3. Sehr gut. Haben sie jetzt das ganze Österreich gesehen :) Im Salzkammergut da kan man gut lustig sein, wenn die musik spielt, holdri ho :)

    ReplyDelete
  4. Dude waz iz loz in yor brainz..

    U be flippin out, mon

    ReplyDelete
  5. haha.. google translate fails with that

    ReplyDelete
  6. Sehr gut u haz an spermizpritzen in yas pantzen mahen.

    Dont fail with that

    ReplyDelete