Wednesday, January 6, 2010

camp kuutsemäe

Tiim Suema + muid lahedaid jõmme ja neiusid veetsid 3-5 kvaliteet peo-ja mäeaega kutsemäel. Esimene päev algas üsnagi... õlleselt. Kella 6 ajal kui teised jõmmid kiidilt jõudsid olid esimene laar jõudnud juba nosu viltu tõmmata. Kellelgi tuli " suurepärane" idee minna peale vägijooogiga sõbraks saanuna kohalikke reile ja manti proovima... ütleme nii, et polnud kõige parem idee. Esimene õhtu möödus Baila ja raju lällamise saatel. Kes vajus varem, kes hiljem kuid hommik oli nii mõnelegi üsna raske ja nõudis "paari" kergendavat õllelonksu.
2. päev oli üsnagi edukas. Sai omajagu sõidetud ja filmitud...vist. Lammutasime täie pasaga tinnijaagu metsatukka. Pargis andsid ka lumekahurid endast 110%, vast reedeks/laupäevaks valmis. Oma cribil hea pluss see, et saad sõidu vahepeal saunas käia, toas lebotada ja märjukesega jõudu koguda.
2. õhtu saime seltskonda juurde. 5 naist + krinal , mis tähendas et voodikohti jääb veelgi rohkem puudu, aga missest - Häid lambaid mahub ikka ühte lauta palju. Tegime tüdrukutele ka Baila reeglid selgeks ja läks andmiseks. 2. päev oli veelgi rajum kui esimene, piirid unustati ikka kaugele maha. Baila tõmbas peo käima. Tallinnlased kõrvalmajast tulid meie peajumalat - Bailat avastama. Päris lõbusad tüübid olid. Rahvas vajus kuskil 4 ajal ära, erinevalt Ormist muidugi kes nagu paks jõehobu juba kella kuuest õhtul norskand oli.
3. päeva hommik oli üsna valus, nii mõnigiotsustas pohmakat edasi lükata - eesotsas vaasi ja kennuga. Kell 12 pidi maja võti antud olema, maja ise puhas ja korras. Miski pool 11 aeti ennast püsti. Valitses täielik sitamaja. Enam-vähem jõudsime isegi graafikusse, puhtaks seda maja küll nimetada ei saanud aga arvet meile ka ei esitatud. Sõita keegi oluliselt ei viitsind. Alates lõunast hakati tartu poole liikuma.

Kõik kompott kokku oli hää.
2. Suema camp ei ole kaugel... vast.
pce!

12 comments:

  1. siis ei maksa majutus suurt sittagi.

    ReplyDelete
  2. 08.03.10 - 01.11.10 hea ja odav
    R ja L
    1 öö 2 ööd
    1800 3000
    P - N
    1200 2000

    ReplyDelete
  3. tegelt ma kohe ära ei vajunud.. suur une võlg oli.. ja muideks head kamraadid äratavad ära vajundud sõbra üles!

    ReplyDelete
  4. tubli oled tamm et postituse tegid,..

    ReplyDelete
  5. Head sõbrad äratavad ?

    Ma lõin sulle jalaga õrnalt makku ja viskasin kossiga näkku.

    Väga hea tegelikult, et sa ei ärganud kuna ärkvel olles oli sind täiesti piinlik jälgida.

    Peace im out. Kõik võivad ka kinnitada mu öeldut, kes suutsid veel midagi asjadest seedida.

    ReplyDelete
  6. tripp meeldis väga ja sai tõesti ühed elu parimad ja humoorikamad baila mängud maha peetud

    jäin rahule ja kindlasti kordab veel:)

    ReplyDelete
  7. Kristo: Dr House oli batman robin hoodis?! :)

    ReplyDelete
  8. see oli sitaks hea trip ja peab kordama. ;)

    pce !

    ReplyDelete
  9. I wash my head with spiderman!

    ReplyDelete