Monday, February 22, 2010

Nothing special

Laupäeva hommik, alustasime sõitu (Kaur, Grex, Kaspar, mina ja Mell) Läti poole kus toimus Forum Youngblood lumelauavõistlus.
Teekond oli pikk ja viimased 24 tundi kestnud tuisk ei aidanud üldse kaasa. Zagarkalnsi jõudsime kell 12 ja kohe parki, vägev setup atraktsioonidega mida me veel varem kohanud polnud oli olemas ja tuju hea.. kõigil peale Grexi kes uue lauaga end väga hästi ei tundnud.
Sõitsime tunnike ja siis hakkas võistlus pihta kah.
Kõigil läks suhteliselt hästi, minu eesmärk oli enda run ära teha mis algselt plaanis oli ja sain hakkama kah, Kaur jibis vist põhiliselt reile ja Kassu eesmärk oli sama runi uuest mitte teha.
Poole võistluse peal tuli Visnap Kaspari juurde ja ütles, tee esimesest bäkki ja teisest rodeot. Seda Kaspar ka tegi. Viimase ehk neljanda runi tegime nalja pärast koos sest kõik oli olemas.
Autasustamine- Third place goes to the guy in light-green jacket, Kaspar Grigorjev from Estonia!!!!
Go Kassu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Auhinnad olid päris mahedad isegi. Eesti esindatud, tuju hea, pitsad sisse ja jälle teele (varakult, kuna meie päev polnud veel kaugeltki läbi).
20.30 jõudsime Tartu kus kiirelt riided vahetati, pesti end ära ja nüüd Kaspari KIAga Otepää poole tagasi, täpsemalt Alajärvele kus toimus härra Seene (Hans Raukase) supersweet 18 pidu.
Rahvast oli asjalikult ja pidu kestis hiliste öötundideni. Palju Õnne Hans!
Hommikul Kuutsele, tee peal takistas meid Tartu maraton ja suusatajate möödumist oodates tekkis minul ja Ormil sõge plaan järgmise aasta maratonist osa võtta, ma olen ühe korra elus murdmaad sõitnud. Eks näis kuis läheb.
Jõudsime mäele, vanad head friikad sooja kastmega sisse ja parki. Enesetunne polnud just kiita (mul, nagu ikka) ja pärast esimesi hüppeid olin veendunud, et hästi see lõppeda ei saa. Filmisin siis mõnda aega.
Kui ma enam filmida ei viitsinud, vahetasime ühe suusa tüübiga varustust ja ma proovisin esimest korda suuskadel mäest alla tulla, saingi kukkumata hakkama! I hate to admit it but... lahe oli.
Halenorm nädalavahetus, ei oskaks muud tahtagi. Teel sai oldud ~7 tundi aga selle selstkonnaga läheb aeg väga kiiresti. Tänud asjaosalistele!
Järgmised nädalavahetused tõotavad ka päris segased tulla, PBRJ ja EMV ning kes teab mis veel!

Seda ka, et minge HÄÄLETAGE ! http://www.airforce.ee/trikk/?cat=29

6 comments: