Sunday, February 28, 2010

PBRJ

Reede õhtu oldi rahulikud ja valmistuti suureks võistluseks. Laupäeval jõudsime mäele pool 11 ning pargis melu juba käis. Kaur, Orm ja mina panime end 16+ klassi kirja aga Kassu mõtles, et ta on nii badass, et läheb Open klassi kus osalesid need, kes sponsoreeritud või end piisavalt headeks sõitjateks peavad.. see oli ebaselge muidugi ja hiljem vahetas Kaspar selle ära. Üllatavalt palju lätlaseid oli ka kohale tulnud, mitme bussiga vist. Võistlus ise algas vist 12 ajal juba ja esimesena sõitsid juntsud ja tüdrukud, siis meie. Asi oli siis nii, et tuli kõiki kolme obstaaklit rünnata, boxi setup mis kujutas endast ühte flat boxi ja ühte down boxi mis üksteise järele seatud, see oli tõeline hitt. Reil ja solgitoru jib oli ka.
Kõigil läks hästi, Kaspar ja Kaur said finaali!
Finaal oli päris ränk, Kaur tahtis ka üle ühe boxi teisele transferit teha.. esimene kord jäi hoogu puudu, teine kord jäi ta boxi taha kinni ja pani haigema mäsa.. poiss terve muidu.
Kaspar tegi ka transferit.
Open klassi finaal oli ulmeline, Siimu trikkidele ei oska nimegi anda ja ega lätlane Tomps ka alla ei jäänud.
Enne autasustamist loosisid Volcomi tüübid kastitäie nodi osalejate vahel laiali, ma sain rahakoti, Kaur ja Orm said mütsi.
Autasustamine algas ja 16+ vanuseklassi kolmas koht läks kõigi üllatuseks Kaurile!! (tase oli tõesti kõva) Kaur-Rasmus teenis sellega välja pääsme PBRJ European Championshipsile Laaxis mis toimub 10. aprillil.. Äge!
Suurem rabamine läheb nüüd lahti.. ei tea millised sponsorid Kaur valib. Ainus sponsoreerimata tüüp vist poodiumil :D
Peale esikolmiku tulemusi veel ei tea.. eks näis kas pannakse üles.
Ivika võitis tüdrukute klassi, Siim võitis open klassi ja Kaur oli oma klassi ainus eestlane poodiumil! Eesti omab.

Cheers mate! (tänava peal Kauri näete siis tehke musi või midagi)

Hea pilt, kõik oleme peal

6 comments: