Sunday, March 14, 2010

Back to the past


Tere ma olen gregori ja kirjutan mingite lollide vigadega mingit sitta siia blogisse ja ei pane kuskile koma ja olen täielik loll konn


Gregori sundis mind sissekannet tegema aga ma ei suutnud seda kohe teha ja nüüd ma mõnitasin teda siin alguses. Naerge ta üle. Orm-Gregori Joost sai eile 19 aastaseks nooreks meheks. Või siis noormeheks.
Reede: Käisin koolis. Oli plaan hakata Jägermeistri võistluse jaoks "5y3m4Katamaraani" ehitama.
Mõeldud ja tehtud. Materjal olemas, check. Plaan olemas, check. VärdjaskonnGregorikesEiOskaKoostöödTehaJaOnEgoistlikTõbras, check.
Kõik tundus nagu toimivat, kui Gregori ei olnud nõus vennalikult mõtteid jagama. Ege meiegi sitad vennad pole ja saatsime ta puhtsüdamlikult vittu ja hakkasime kaarte mängima, win!
Mingi hetk siis asuti otsima kohta kus saaks härrasmehelikult ennast perse juua. Endal oli plaan rahulikumalt võtta. Lõpuks selgus, et kõik võtavad rahulikult, sest järgmine päev ikkagi mäele minek. Läksime siis mingi tüübi poole, kes väidetvalt oli maailma parim pokkeriguru. Mängisime pokkerit ja mängu käigus selgus, et tüübid teevad endale kaarte ette ja kohe mitte mingil moel ei suuda mängida korralikult.
Siis peksime jalaga kõik ette jäävad seinad maha ja sittusime nurka... Tegelikult kõik normaliseerus, kui me asjad rahulikult selgeks rääkisime. Kuigi nende jutt oli selline - Mina olen 3 aastat mänginud ja ei tee sobi . BLABLA. Fags.

Melts tuli järgi ning viis meid koju ja hommikul ärgati kiiresti üles ning sõideti mäele. Juhhei.
Gregoril oli sünnipäev. Gregoril pole ka autojuhilube ehk siis kui ta tahaks hambaarsti juurde minna läheks tal arve 1400 + taksosõit. That shit makes me laugh :D. Offtopic.
Laupäev: Mäel toimus see Jäägrivõistlus ja Suemal läks täbarasti kuna me olime liiga kiired. Thats right. TOO FAST.
Saime palju Jäägripahna. Mõttetu. Parkis sai ka sõidetud ja mõned lahedad trikid ära nailitud. Tuju hoidis üleval humal ja kõigil naeratus näol. Tants, trall. Individuaalvõistlused olid samuti teoksil. Kaur-Rasmus võitis need, aitäh.
Tulime mäelt koju ja ei leidnud kohta kus saaks pingeid maandada ja jäime magama nagu notid.
KÕIK ON TORE.

Tsau!









Hannes:
Suema tiim unustati ka ära vabsee, regasime esimesena ja pärast asjapulgad ei teadnud midagi :D aga ilmselgelt mõned tangivennad ja piraadid olid nädalaid vaeva näinud ja me paar tundi.. Õnneks oma klemm Batman võitis ja tangivennad said mööda kotte. go Batman!

4 comments:

  1. bitch, sa ei võitnud kahekelku üksinda lohh! :)
    muidu jah mõttetu üritus. Lauluka oma oli palju etem..

    ReplyDelete
  2. True dat. All näete ka gängstereid tightides.

    ReplyDelete